(VIDEO) Veliki broj policajaca u Obrenovcu: Puna ratna oprema za smirivanje migranata

Autor:

Hronika

06.04.2020

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U kasarni u Obrenovcu u kojoj su smešteni migranti došlo je do masovne tuče, zbog čega su na lice mesta izašli pripadnici vojske i policije, prenose mediji.

RepublikaFoto: twitter.com/ ametnicap
Veliki broj pripadnika policije danas je bio angažovan u Obrenovcu

Na video snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se veliki broj policijskih vozila koji su "pod punom ratnom opremom".

Neki od komentara navode i da se u Obrenovcu dogodila pobuna migranata.

Direktor policije Vladimir Rebić potvrdio je da se u Obrenovcu dogodila masovna tuča, ali da je situacija sada pod kontrolom.

- Stanje u prihvatnom centru je nakon brzog pojavljivanja pripadnika policije stavljeno pod kontrolu i vrlo brzo je uspostavljen javni red i mir. Danas je u toku utvrdivanje identiteta lica koja su učestvovala u neredima, a po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Obrenovcu i u prisustvu lica iz Komesarijata za izbeglice radi se i na pronalasku izvršilaca nasilja, predmeta krivicnih dela, kao i predmeta podobnih za izvršenje krivičnih dela - kazao je Rebić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading