Srce joj je prepuklo nad grobom sina (11): Suzana je svisnula od tuge zbog svog izgubljenog deteta

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Bojanić (45) pronađena je prekjuče mrtva pored groba svog sina Vuka (11) na Novom groblju u Beogradu. Dečak je stradao pre dve godine, kada se u igri slučajno zadavio maramom, a sumnje se da je Suzani u nedelju srce prepuklo od tuge.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Klupa sa koje je Suzana pala

Pala s klupe

Potresan prizor na groblju prvi je ugledao crkvenjak. On je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć, koja je mogla samo da konstatuje smrt.

- Zatečena je oko 18 časova na zemlji pored klupe bez znakova života i bez ikakvih tragova nasilja. Kao da je pala s klupe usred infarkta ili nečeg sličnog - objašnjava izvor Srpskog telegrafa.

Kako saznajemo, Bojanićeva je u nedelju oko 16 sati otišla na groblje uprkos celodnevnom policijskom času. Porodica je nakon dva sata pokušala da stupi u kontakt s njom, ali se ona nikako nije javljala na telefon. Nakon toga su se zabrinuli i pozvali upravu groblja. Crne slutnje su se obistinile.

Tuga je slomila na godišnjicu

Vuk je stradao 22. marta 2018. godine, a neutešna majka izdahnula je na dečakovom grobu samo dve nedelje nakon druge godišnjice od njegove smrti.

- Gubitak deteta nije mogla nikako da prežali, a taj bol još jači je bio oko godišnjice - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

- Ovo je nezapamćena tragedija. Stalno je obilazila sinovljev grob. Pa ni policijski čas je nije sprečio u tome. Nije mogla da prežali njegovu smrt. Sada je otišla kod svog deteta. Neka ih anđeli čuvaju - kaže naš sagovornik.

 Izvor: Stalno je obilazila sinovljev grob. Pa ni policijski čas je nije sprečio u tome. Sada je otišla kod svog deteta. Neka ih anđeli čuvaju

Suzanin sin Vuk stradao je u igri kada je vezao maramu oko vrata, a drugi deo oko kvake i tako se slučajno obesio. U trenutku nesreće mališan je bio sam u sobi. U stanu koji se nalazi u Ulici Dragoslava Jovanovića bile su majka i dve sestre, koje ništa nisu mogle da učine jer se sve odigralo jako brzo. Mrtvog ga je zatekla upravo Suzana.

Biće sahranjena pored deteta

Suzanino telo poslato je na obdukciju kako bi se uradila veštačenja i utvrdio tačan uzrok njene smrti. Ona bi trebalo danas da bude sahranjena pored sina u istoj grobnici, nad kojom i dalje stoji sveže cveće koje mu je ona donela. Za sobom je ostavila supruga i dve ćerke.

Bilo je prekasno

- Vuk se u sobi igrao raznim igračkama, kao što je i obično radio, a sestre i majka čekale su ga da spakuje opremu za košarku i da ga vode na trening. Kad je Suzana primetila da kasne, prvo je zakucala na vrata i pitala Vuka da li je spreman, a pošto se on nije oglasio, pokušala je da ih otvori. Rekla mi je da je morala snažno da gura vrata da bi ih otvorila. Kad je ušla u sobu, zaprepastila se prizorom. Dete je visilo o kvaci i nije disalo. Ona je odmah pozvala policiju i Hitnu pomoć, ali je već bilo prekasno. Negde je verovatno našao maramu i desilo se to što se desilo - rekao je tada za Srpski telegraf stric nastradalog dečaka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading