Policija i tužilaštva ne staju: I dalje veliki broj građana krši mere zabrane kretanja i samoizolacije!

Autor: Republika

Hronika

05.04.2020

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprkos brojnim molbama i uputstvima koje nadležni upućuju više puta u toku dana, i dalje veliki broj ljudi krši propisane mere poput zabrane kretanja i samoizolacije. U tom domenu, veliki posao obavljaju pripadnici policije i tužilaštva koja neumorno rade bez prestanak.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Foto: Ilustracija

Policija i dalje na svakom koraku ima mnogo posla koji podrazumeva privođenje osoba koje ne poštuju policisjki čas, zabranu kretanja i zabranu okupljanja. Nesavesni građani još uvek krše ove mere, ali policija i tužilaštva vrlo ažurno obaljaju svoj posao, pa okrivljeni u kratkom roku bivaju i sankcionisani za svoje prekršaje.

Beograd

Samo u Beogradu je procesuirano 133 lica, od toga je 63 lica privedeno, od toga dvoje je sankcionisano zbog kršenja izolacije, za jednu osobu je predložen pritvor, a za još jednu kućni pritvor. Osim toga za 61 osobu koje su prekršile meru zabrane kretanja izrečene su kazne, od toga za jednu osobu je predložen pritvor, dok su protiv 60 osoba podnesene krivične prijave. 

Zbog kršenja policijskog časa u Beogradu podneseno je 70 prekršajnih prijava, 35 u samom gradu i 35 van Beograda. 

Niš

U Nišu je policija jednom licu odredila meru zabrane napuštanja stana.

Leskovac

Policija je u Leskovcu juče odredila zadržavanje G. N. iz Leskovca zbpg prodaje kanabisa, ali i zbog bežanja od policijskog službenika koga je okrivljeni gađao komadom betonskog bloka i pogodio ga u ruku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragiša

05.04.2020 12:08

Obavezno kažnjavati. Samo to ih može osvestiti.