Đanijeva porodica u pritvoru zbog kršenja zabrane okupljanja: Ono što su policajcima rekli tokom privođenja - ŠOKIRALO JE SVE

Autor: Pink, Republika

Hronika

04.04.2020

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema informacijama koje prenose mediji pored pevača Radiše Trajkovića Đanija, njegove supruge Slađe, priveden je i njihov sin Miloš, kao i njegova devojka. Sve skupa u jednom hotelu privedeno je 23-oje ljudi zbog kršenja zabrane okupljanja. Tamo je bio i fudbaler Aleksandar Prijović, koji nije bio u društvu pevača.

RepublikaFoto: telegraf.rs
Đani sa porodicom

Oni su legitimisani oko 15:15 časova. Privedeni su u stanicu policije na Novom Beogradu, a u toku noći prebačeni u stanicu 29. novembar gde se i dalje nalaze. Kako saznajemo, Đani nije prekršio zabranu izlaska iz izolacije, već to što je bio na mestu gde je bilo više od dvoje ljudi, što je u toku vanrednog stanja zabranjeno. Kako saznajemo, Đani je u lobiju hotela sedeo sa sinom, a nakratko su mu se pridružili supruga i snaja.

Prilikom privođenja, oni su izjavili da nisu čuli za zabranu okupljanja za više od dve osobe. Još uvek se ne zna kada će 23 lica, koja su privedena, biti puštena na slobodu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragiša

04.04.2020 10:52

A nisu sedeli i pili piće?