(FOTO) OTKRIVAMO Ko su vozači zbog kojih je stradala beba: Hvalili se kako voze 200 na sat!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đurđijan D. (25) i Miloš M. (35) nalaze se u pritvoru zbog izazivanja teške saobraćajne nesreće u subotu kod zaječarskog mesta Salaš, u kojoj je stradala osmomesečna beba.

RepublikaFoto: facebook.com/Nenad Stanojević
Beba koja je stradala u naručju roditelja

Njih dvojica su se, kako se sumnja, kobnog dana trkali, a na njihovim Fejsbuk profilima može se videti da su i ranije imali udese, pa i da su se hvalili ludačkom vožnjom!

U pritvoru

Milošev advokat kaže za Srpski telegraf da se njegov branjenik tereti za teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, kao i da se čekaju neophodna veštačenja.

Foto: facebook.com/printscreen
Miloš M. i Đurđijan

- Sudija je odredio pritvor od 30 dana i mom klijentu i drugom vozaču zbog opasnosti da će uticati na svedoke. Obojica se terete za isto teško krivično delo protiv bezbednosti saobraćaja. Slede ispitivanja svedoka i sva neophodna veštačenja, a ja nisam imao uvid u izveštaje i ne mogu da pričam o detaljima nesreće - izjavio je on.

 

 

Kako saznajemo od Miloševe rođake, on je profesionalni vozač i ima dvoje maloletne dece, a roditelji su mu umrli dok je bio mlad. Po Negotinu je, međutim, poznat kao ljubitelj brze vožnje. Taj podatak ni sam ne krije, pa se na njegovom Fejsbuk profilu može videti fotografija brzinometra koju je napravio kako bi se pohvalio prijateljima da je jednom prilikom vozio skoro 200 kilometara na čas.

U drugoj poruci, kroz šalu, navodi da je "platio ceo brzinometar i da će ga u celosti koristiti".

Takođe, može se videti da je i ranije imao udese. "Sranja se dešavaju", napisao je uz sliku potpuno razlupanog automobila.

Roditelji nemi od bola

Ivana Stanojević je u ponedeljak puštena na kućno lečenje iz bolnice kako bi sahranila sina. Prema rečima rođaka, nakon druge porodične tragedije, ona je u očaju i sa mužem se zatvorila u kuću.

Kako smo ranije pisali, 13. januara 2018. godine na istom mestu kod Salaša u udesu su joj poginuli roditelji Dragica (47) i Zoran (47) i brat Igorom (22), po kojem je nesrećna devojka nazvala sina, koji je sada, dve godine kasnije, stradao na istom mestu. Kobnog dana njeni roditelji i brat krenuli su kod nje i njenog tadašnjeg verenika Nenada kako bi proslavili srpsku Novu godinu i dogovorili se oko njihove svadbe.

S druge strane, za Đurđijana D., koji radi kao programer i blizak je Milošev prijatelj, u gradu kažu da je povučen. Obojici sada preti kazna zatvora od jedne do maksimalnih osam godina jer se terete za saobraćajnu nesreću sa smrtnim ishodom, a dalja istraga Osnovnog javnog tužilaštva utvrdiće sve detalje sudara.

Trkali se

Podsetimo, osumnjičeni su u subotu oko 11.35 izazvali saobraćajnu nesreću kod skretanja za mesto Salaš, na putu Zaječar-Negotin, kada su se sudarili sa Nenadom Stanojevićem (31), koji je bio u pežou 106 i na zadnjem sedištu vozio osmomesečnu bebu Igora i suprugu Ivanu (31). Žena je prošla sa težim povredama, a dečak je preminuo u bolnici. Miljković je vozio citroen pikaso, a Dragojević pežo 307. Mladići su se, prema nezvaničnim informacijama, trkali.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zabriniti

01.04.2020 05:59

SAMO 8 godina!!!! Strasno malo, a i to nece dobiti Ako o dobini nesto, bice 2 godine, jer je sud blag za ove stvari Zato ce penzioneri da gule 3 godine jer su izasli prosetati, ili da si kupe hranu