TUGA DO NEBA! Ovo je beba koja je nastradala kod Zaječara

Autor: S. S.

Hronika

31.03.2020

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osmomesečni dečak Igor Stanojević stradao je u subotu u saobraćajnoj nesreći kod zaječarskog mesta Salaš.

RepublikaFoto: facebook.com/Nenad Stanojevic
Nenad i Ivana sa sinom Igorom

Kako smo ranije pisali, mališanu je majka Ivana Stanojević (31) dala ime po pokojnom bratu Igoru Angelovu (22) koji je 13. januara 2018. godine stradao sa njenim roditeljima Zoranom (47) i Dragicom (47) u blizini istog mesta kod Salaša.

Njihov automobil je proklizao sa puta, najverovatnije zbog vlažnosti kolovoza, i sudario se sa kombijem brze pošte. Oni su tog dana putovali kod Ivane kako bi proslavili Srpsku novu godinu i dogovorili se oko njene svadbe.

Zla kob nije prestala da prati nesrećnu devojku, pa je u subotu oko 11.34 na putu Zaječar-Negotin izgubila i osmomesečnog sina.

RepublikaFoto: Radiomagnum.rs
Mesto nesreće

Vozači Đurđijan Dragojević (25) i Miloš Miljković (35) uhapšeni su zbog izazivanja te nesreće u kojoj je stradao dečak koji je sa majkom sedeo na zadnjem sedištu. Ona je juče puštena kući na kućno lečenje.

Mladići su se tog dana sudarili sa Ivaninim suprugom Nenadom Stanojevićem koji je vozio "pežo 106", dok su pokušavali da ga zaobiđu. Miljković je vozio "citroen pikaso", a Dragojević "pež0 307". Mladići su se, prema nezvaničnim informacijama, trkali.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading