Ubica Dragane Ališanović ubio i prvu ženu: Suprugu iskasapio nožem jer mu nije skuvala kafu?!

Autor:

Hronika

31.03.2020

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radoslav Nezirović (62), koji se ubio nakon što je sekirom iskasapio nevenčanu suprugu Draganu Ališanović (52), pre nekoliko meseci je izašao iza zatvora, gde je godinama robijao zbog ubistva prve žene i to zbog šoljice kafe!

Foto: Ilustracija

Telo Dragane Ališanović pronađeno je umotano u tepih i ostavljeno u podrumu kuće u Ovčepoljskoj ulici u Nišu, u kojoj je živela sa Radoslavom.

U noći između subote i nedelje leš je pronašao njen sin Adam (19), koji je policiji prijavio i njen nestanak u petak. Nedugo nakon toga pronađeno je i telo Radoslava, koji se obesio u selu Čokot. Telo ubijene žene odneto je na obdukciju, a tužilac je naložio DNK analizu, kao i druga veštačenja, kako bi se sa sigurnošću moglo znati da li je Nezirović ubio Draganu, pa sebe.

6 meseci nakon robije ubio drugu ženu

Ono što ovaj zločin čini još jezivijim je to što je Nezirović pre 11 godina, 4. aprila 2009, ubio i prvu suprugu Slađanu. Zbog njenog ubistva robijao je 14 godina, a iz zatvora je izašao u oktobru 2019, pre samo šest meseci.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Išao na terapiju

Nezirović je, navodno, po izlasku iz zatvora išao na terapiju, a prema rečima onih koji su poznavali par, Dragana je takođe bila psihički nestabilna. Kako saznajemo, njih dvoje su se kobnog dana posvađali oko novca.

Sa Slađanom je u braku bio 30 godina, a ubio ju je nakon što je kobnog jutra odbila da mu skuva kafu. Izbo ju je kuhinjskim nožem i to pred 12-godišnjim unukom, koji se nalazio u kući. Sam se prijavio policiji i priznao zločin, a nakon odsluženja kazne živeo je u kući sa Draganom, koja ga je, prema rečima komšija, često posećivala u zatvoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading