Policija ima pune ruke posla! U odsudnom momentu kada nam je potrebna disciplina neki se šetkaju ulicama

Autor:

Hronika

28.03.2020

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored efikasnog rada policije i sudstva i izrečenih oštrih kazni zbog kršenja zabrane kretanja i samoizolacije, juče je u Srbiji uhapšeno 79 osoba.

Foto: Ilustracija

Nadležne državne institucije apeluju na građanje da su naredne dve nedelje ključne u borbi protiv epidemije koronavirusom te da moraju biti disciplinovani i ne napuštaju svoje domove bez preke potrebe.

Beograd

Na teritoriji grada Beograda uhapšeno je 58 osoba protiv kojih su podnete krivične prijave na osnovu čalana 248. Krivičnog zakona koji se odnosi na kršenje mera izolacije. 6 osoba zadržano je u pritvoru, a protiv 54 lica podnete su prekršajne prijave zbog kretanja za vreme trajanja policijskog časa.

Novi Sad

Na području Novog Sada 5 lica je uhapšeno za vreme policijskog časa i njima je određen pritvor.

Kragujevac

U Kragujevcu je tokom jučerašnjeg dana uhapšeno 6 osoba. Protiv troje lica izrečena je mera zadržavanja, jednom je određen pritvor, a dve osobe su dobile zabranu napuštanja stana.

Niš

Na teritoriji grada Niša pripadnici policije uhapsili su Daranu Đ. iz Grdelije kod koje je pronađeno 343 gr. kanabisa. U iznajmljenom stanu u kome je živela Dragana, policija je pronašla i 10 stabljika kanabisa visine 10 centimetara.

Negotin

U Timočkoj krajini na području Negotina, Ivan M., iz Majdanpeka, uhapšen je kod sebe držao 212 gr. kanabisa upakovanog u paketiće koje je planirao da rasproda.

Zbog kršenja člana 248. Krivičnog zakona, juče su uhapšena 4 lica. Jednoj osobi je određen pritvor, a dva lica su dobila zabranu napuštanja stana.

Policija i Tužilaštvo upozoravaju građane da u ovom važnom momentu u borbi protiv epidemije koronoavirusom budu disciplinovani i slušaju preporuke lekara i državnih organa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading