Nije se pridržavao mera pa dobio dve godine zatvora: Osuđen bahati Požarevljanin!

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Hronika

27.03.2020

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnovni sud u Požarevcu osudio je danas na dve godine zatvora okrivljenog iz okoline tog grada koji je po povratku iz inostranstva, prekrišio meru obavezne samoizolacije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Sud mu je takođe danas produžio pritvor do pravosnažnosti presude, rekla je Tanjugu portparol suda Dragana Jevremović Todorović i dodala da je ovo prvostepena presuda na koju postoji pravo žalbe.

Suđenje je održano putem skajpa - video vezom između suda i pritvorske jedinice u Požarevcu, tako što su u sudnici bili sudija, tužilac i branilac okrivljenog, a okrovljeni u pritvorskoj jedinici.

Ovaj okrivljeni dobio je meru obavezne samoizolacije prolikom ulaska u Srbiju 14. marta na graničnom prelazu Horgoš , ali je nije poštovao.

Ovo je druga presuda za kršenje mere samoizolacije, odnosno krivično delo neostipanje po zdravstvenim propisima u vreme epidemije.

Prva je izrečena ranije danas i Dimitrovgradu , a osuđeni je dobio maksimalnu kaznu za to krivično delo od tri godine zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading