PLEN CARINE: Kombi krcat robom VREDNOM POLA MILIONA

Autor: Tanjug

Hronika

09.10.2017

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski carinici su na graničnom prelazu Bački Breg, na ulazu u zemlju, zaplenili robu u vrednosti od gotovo pola miliona dinara, saopštila je danas Uprava carine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Carina zaustavila kombi pun vredne robe

Kako se navodi, prekršaj je otkriven 6. oktobra, kada se za kontrolu prijavio Beograđanin kao vozač kombija "Mercedes" beogradskih registarskih oznaka. 

Carinicima je rekao da je u pitanju selidba i da prevozi samo belu tehniku, ali je nakon detaljnog pregleda vozila utvrđeno da se osim pet prijavljenih kućnih aparata u kombiju, u kartonskim kutijama, nalazi i 188 pari novih dečijih patika "Moš Mid", "Stockholm Mid GTX" i "Vigra GTX".

Takođe, ispod ćebeta je bio sakriven i jedan polovni agregat "Atlas Copco Qas 40" i polovna vibro ploča "Swepac". 

Osim toga, pronađeno je i 27 polovnih ručnih alatki, brusilice, ručne i električne testere, bušilice, pneumatski pištolji, kao i duvač za lišće.


Pronađene su i mešalica, laser za nivelaciju, mašina za nanošenje fasada, ubodne testere, cirkular i aparat za pranje stakla.

Kako vrednost privremeno zadržane robe premašuje trećinu vrednosti prevoznog sredstva, kombi je zadržan do okončanja prekršajnog postupka, dodaje se u saopštenju.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading