OTROVALA GA PASULJEM ZBOG DUGA: Podignuta optužnica protiv trovačice iz Železnika

Autor: Republika

Hronika

20.03.2020

23:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo podiglo je u petak optužnicu protiv Dušanke Todorović (70) iz Železnika kojom je tereti da je pokušala da otrovom ubije dvojicu bivših kolega iz fabrike "Lola" kojima je dugovala novac.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Foto: Ilustracija

Ova penzionerka je optužena da je u novembru prošle godine većom količinom lekova trovala dvojicu muškaraca iz Železnika da ne bi morala da im vrati novac koji je od njih ranije pozajmila.

Sumnja se da je 1. novembra 2019. Dragiši J. (85) stavila u pasulj nekoliko tableta bromazepama, nakon čega se on onesvestio. Srećom, pronašla ga je ćerka, nakon čega je hospitalizovan.

Dušanka (70) Dragiši (85) stavila bromazepam u ručak, a Čedomiru B. (79) u piće

Todorovićeva je sa njim bila u emotivnoj vezi i od njega je pozajmila oko 5.000 evra. Kada je počeo da joj traži da mu novac vrati, preteći da će o dugu obavestiti njenog sina, Todorovićeva se odlučila da ga otruje kako bi uzela priznanice koje je potpisivala prilikom pozajmica.

Drugi pokušaj teškog ubistva trovanja Todorovićeva je izvela 25. novembra 2019. godine. Tada je, prema optužnici, Čedomiru B. (79) u Železniku stavila više tableta bromazepama u piće. Srećom, i ovu žrtvu je pronašao unuk. Čovek je bio u besvesnom stanju, posle čega je hospitalizovan.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading