Zverski zločin tinejdžera (15) iz Niša! Pretukao, pa silovao dečaka (6)

Autor: M. Ž. Lazić - S. Stepanović

Hronika

21.03.2020

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezapamćeni zločin potresao je Niš, a da sve bude još šokantnije, i počinilac i žrtva su maloletnici! Policija je uhapsila O. I. (15) zbog sumnje da je tukao, a potom silovao svog šestogodišnjeg rođaka!

Foto: Ilustracija

- Osumnjičeni tinejdžer je prvo svog rođaka slatkišima namamio do igrališta, gde su se jedno vreme igrali. Onda je pozvao žrtvu da krene sa njim do bedema reke Nišave, ali je mališan to odbio. Tada počinje košmar za dečaka - priča izvor Srpskog telegrafa.

Tinejdžer je prvo pesnicama izudarao po glavi i telu šestogodišnjaka i tako ga naterao da odu do skrovitog mesta na bedemu reke. Tamo je primorao da se skine i da klekne, a potom ga je silovao!

- Nesrećni dečak je sve vreme plakao, molio silovatelja da ga pusti i pokušavao da pobegne, ali je rođak bio bez milosti - objašnjava naš sagovornik.

Dečak je sve vreme plakao, molio silovatelja da ga pusti, ali je rođak bio bez milosti

Posle iživljavanja O. I. je pustio mališana koji je prebijen i uplašen otišao kući. Uplakani dečak ispričao je majci šta mu se dogodilo, a zgranuta žena odmah ga je odvela kod lekara i o stravičnom događaju obavestila policiju.

- Dete je odvedeno kod lekara, gde su konstatovane vidljive povrede na glavi, modrice i podlivi od udaraca pesnicom. Ustanovljeno je da ima povrede i na anusu - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Istraga u toku

U Višem tužilaštvu u Nišu su potvrdili da je pokrenut postupak protiv maloletnog O. I. zbog sumnje da je počinio krivično delo obljube.

30 dana pritvora određeno maloletnom monstrumu

- Osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana, a istraga se nastavlja. Potrebno je obaviti veštačenje i počinioca i žrtve, a od toga će zavisiti i za koja krivična dela će O. I. biti optužen. I počinilac i žrtva su maloletnici i prema njima se postupak preduzima po posebnoj proceduri - rekao je za Srpski telegraf izvor iz tužilaštva.

Psiholog: Možda je i napadač zlostavljan

Psiholog Jovan Marić kaže za naš list da se tinejdžeru koji je počinio ovako bolestan čin ne može odmah dati dijagnoza.

- Sud prvo treba da utvrdi sve okolnosti pod kojima je učinio delo. U smislu da li je njega neko nekada zlostavljao, da li je bio pod uticajem narkotika... Glavnu ulogu igra i testosteron, koji, kada bi se merio, u devetoj godini bi mogao da napuni kafenu šoljicu, a u 16. godini čak osam litara. Pa razmislite kolika je to razlika. To znači da su oni tada opterećeni seksualitetom i njegovim ispoljavanjem. Tada je uloga roditelja veoma važna jer adolescent ima papučicu za gas, a kočnice ne rade - objasnio je ovaj stručnjak.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Simke

26.11.2023 19:47

Strašno! Jadno dete, trauma za ceo život! A te što siluju decu treba hemijski kastrirati i osuditi na psihijatriju za ceo život. Bolesno sve!