VLADIMIR MARJANOVIĆ: Jelena imala TRI ŠVALERA, SVE ĆU REĆI

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

09.10.2017

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Marjanović, svekar zverski ubijene pevačice Jelene Marjanović, rekao je svojim advokatima i komšijama da neće još dugo ćutke gledati kako mu sin Zoran "nevin trune u zatvoru" i najavio je da će javno reći sve što zna o Jeleni i njenim švalerima.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vladimir Marjanović teško optužio pokojnu Jelenu

Kako je tokom vikenda potvrdilo više Marjanovićevih komšija iz Borče, ali i jedan od njegovih advokata, Vladimir je svakoga dana sve bliži odluci da progovori. On tvrdi da je Jelenu ubio jedan od njenih ljubavnika, da policija to zna, ali da namerno skreće istragu na Zorana kako bi zaštitila ubicu, za koga tvrdi da je moćni tajkun s jakim političkim vezama.

Jelenin svekar, koji je i neposredno posle Zoranovog hapšenja 15. septembra uveče novinarima rekao da je njegovu snaju ubio švaler, sada u razgovoru s komšijama i advokatima tvrdi da je pokojna pevačica imala trojicu ljubavnika.

- Vladimir tvrdi da je Jelena imala tri švalera. Pominje i jedno konkretno ime i prezime, tvrdi da je taj čovek, za koga ja nikada pre nisam čuo, jako bogat i moćan, da ga štite ljudi iz vrha policije i politike. Rekao mi je da je posle hapšenja Zorana hteo da odmah sutradan javno na konferenciji za novinare kaže sve što zna, ali da je to odložio na molbu advokata. Sada je, međutim, opet odlučio da progovori. Kaže da ne može više da ćutke gleda kako mu sin nevin trune u zatvoru - kaže jedan od prvih komšija porodice Marjanović.

RepublikaFoto: youtube.com/Grand Magazin Tv Grand
Jelena Marjanović

Ogovara snaju

Prema njegovim rečima, kako vreme prolazi, Vladimir sve otvorenije ogovara pokojnu snaju, majku svoje unuke Jane (6).

- Posle Zoranovog hapšenja govorio je da on nema nikave veze sa ubistvom i da je za sve kriva Jelena, koja nije bila cvećka. Sada, bože me sačuvaj, već otvoreno govori da je Jelena bila ku*va. Tvrdi da je imala trojicu ljubavnika, da je Zoranu nabijala rogove gde god i kad god je stigla. Njegova verzija kaže da je Jelena htela da ostavi tog svog moćnog švalera, pa da je on zbog toga poludeo i ubio je - priča izvor.

Moj sin nije ubica

Vladimir Marjanović je tokom vikenda izjavio:

- Ja još nisam rekao sve što znam, ali sada nije ni vreme ni mesto da pričam o svemu tome što znam. Najvažnije je da moj sin nije ubica i da naša porodica nema nikakve veze sa tim zločinom, što će se vrlo brzo i dokazati.

Hoće milion evra

Vladimir Marjanović, navodno, komšijama govori i da će se obogatiti od ovog slučaja pošto će država morati njegovoj porodici da isplati milion evra odštete kada se dokaže da Zoran nije kriv.

- Pre neki dan mi je rekao da, kad malo bolje razmisli, nema razloga da se nervira jer će na ovom slučaju zaraditi bar milion evra. On je ubeđen da će mu država isplatiti milionsku odštetu kada se dokaže da ni Zoran niti bilo ko drugi od Marjanovića nema ništa s ubistvom - kaže izvor iz Borče.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jelena Strbac

09.10.2017 20:37

99 % je tačno što izjavljuje Vladimir Marjanović ( Zoranov otac ). On zna o tragičnom događaju njegove snaje Jelene. A sigurno zna i Zoran, ali ne sme javno da kaže, iz straha da mu počinilac ubistva ne naudi.