Monstrum iz Futoga umro po povratku iz teretane! Izgubio svest posle vežbanja

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borislav Čolić (52), monstruozni ubica iz Futoga, umro je po povratku iz zatvorske teretane. Kako je Srpski telegraf prvi pisao, pljačkaš koji je davne 1997. pobio celu porodicu, a nije poštedeo ni trogodišnje dete na noši, nađen je mrtav u hodniku između ćelija u zatvoru u Padinskoj Skeli.

Foto: Ilustracija

- B. Č. je 3. marta izgubio svest odmah posle vežbanja u teretani, odakle se vraćao s drugim osuđenicima. Komandir koji je bio sa njima u pratnji odmah je pozvao zavodskog lekara, koji je pristupio reanimaciji sve do dolaska Hitne pomoći. I lekar Hitne pomoći je nastavio sa reanimacijom, ali je nakon 45 minuta pokušavanja da se oživi, morao da konstatuje smrt. Uprava Kazneno-popravnog zavoda u Beogradu postupila je u skladu sa zakonom i o svemu obavestila nadležne, sud, policiju i Tužilaštvo - rečeno je u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija.

Podsetimo, Čolić, koji je bio bivši ratni veteran, 21. februara 1997. godine u novosadskom naselju Futog pozvonio je na vrata porodice Smiljanić.

24 godina robijao Čolić, na slobodu trebalo da izađe 2036.

Vrata mu je otvorio Dobrivoje, kog je odmah likvidirao. Potom je naišla Miomirka, u koju je takođe pucao.

Ono što je šokiralo i najiskusnije policajce, a potom i čitavu javnost, bilo je to što je u dnevnoj sobi pronađeno i telo trogodišnjeg Ivana.

Uprava: Izgubio je svest posle vežbanja. Reanimacija pokušavana 45 minuta. Obavešteni sud, policija i Tužilaštvo

Dete je sedelo na noši kada je ubica ušao, prišao mu, prislonio pištolj uz čelo i potegao oroz.

Borislav Čolić je prvobitno osuđen na smrtnu kaznu zbog razbojništva sa smrtnim ishodom. Pošto je ta kazna ukinuta, presuda je preinačena u kaznu zatvora u trajanju od 40 godina. Na slobodi bi trebalo da se nađe 2036. godine, kada bi imao 68 godina.

Odneo kofer s parama

Ubica je iz kuće, prema tvrdnjama Dobrivojevog oca, pobegao s koferom u kojem je bilo 100.000 tadašnjih nemačkih maraka.

Policija je krenula tim tragom i ubrzo došla do Čolića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading