UŽAS u Glogonjskom ritu: Namamio dečaka (6) u garažu, naterao ga da se skine, pa se iživljavao nad njim

Autor: Kurir, Republika

Hronika

16.03.2020

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U naselju Glogonjski rit na levoj obali Dunava, na beogradskoj opštini Palilula, jutros je uhapšen Aleksandar P. (53) iz Padinske Skele zbog nedozvoljenih polnih radnji.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

On je osumnjičen da je namamio 6-godišnjeg dečaka u improvizovanu sobu u garaži. Dečačiću je prvo pokazivao na mobilnom svakojake fotografije pa tražio od deteta da skine odeću i oralno ga zadovolji?! Skinuo je potom i svoju odeću pa se iživljavao nad detetom. 

Dečakova majka je u jednom trenutku primetila da joj deteta nema, uletela je u tu prostoriju i odmah uzela dete u naručje i istrčala odatle. Odmah je pozvala policiju, a osumnjičeni kada je video da dolazi policija pokušao je žiletom da iseče vene.

Odmah je pozvana hitna pomoć. Mupkarac je prevezen u psihijatrijsku ustanovu dr Laza Lazarević, a dečačić je prevezen na Institut za majku i dete. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading