Odloženo suđenje optuženima za ubistvo Olivera Ivanovića

Autor: kosovo-online.com, Republika

Hronika

16.03.2020

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugo pripremno ročište osumnjičenima za ubistvo Olivera Ivanovica, koje je trebalo da se održi danas u Specijalnom sudu u Prištini, odloženo je do daljeg, potvrdio je za Kosovo Onlajn advokat Dejan Vasić.

RepublikaFoto: Tanjug/Dragan Kujundžić
Oliver Ivanović

Vasić je istakao da je obaveštenje o odlaganju tog procesa dobio od sudije koji vodi postupak.

Isto obaveštenje dobio je i branilac Marka Rošića, advokat Mahmut Haljimi, koji je istakao da mu je sudija rekao da to ročište nije obavezno da se održi i da će njihovi prigovori, koje su uložili na optužnicu biti uzeti u razmatranje, a rešenje će im biti dostavljeno u narednom periodu.

Na ročištu koje je trebalo danas da se održi u Prištini, planirano je bilo da se sud izjasni o prigovorima i zahtevima odbrane da se optužnica odbaci, jer kako su advokati ranije izjavili, ne postoje valjani dokazi koji potvrđuju dela koja se optuženim Srbima stavljaju na teret.

Lider Gradanske inicijative "Srbije, demokratija, pravda" Oliver Ivanović ubijen je pre 26 meseci ispred stranačkih prostorija u Severnoj Mitrovici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading