Detalji požara na Čukarici: Žena pokušala da se ubije! Napisala pismo, pa zapalila stan

Autor: Kurir, Republika

Hronika

16.03.2020

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sonja K. prevezena na VMA jer se nagutala dima nakon što je namerno izazvala požar.

RepublikaFoto: Republika
Foto: Ilustracija

Sonja K. (50) lakše je povređena u svom stanu u Ulici Ilije Stojadinovića u beogradskoj opštini Čukarica nakon što je u njenom stanu izbio požar.

Kako su juče preneli mediji, sumnja se da je žena namerno izazvala požar.

Videli dim

- Komšije su primetile da dim kulja iz njenog stana. Odmah su pozvale vatrogasce. Plamen je zahvatio deo nameštaja, ali se, srećom, vatra nije razbuktala. Sonja se nagutala dima i zbog toga ju je ekipa Hitne pomoći prevezla na Vojnomedicinsku akademiju - kaže naš izvor i dodaje: - Pošto su vatrogasci ugasili vatru, u stanu je pronađeno Sonjino oproštajno pismo.

Komšije kažu da su se jako uznemirili zbog ove situacije. - Pošto je nađeno pismo, sumnja se da je ona namerno zapalila deo nameštaja, jer nije više želela da živi. Vrlo smo se potresli zbog toga, jer je mogla da ugrozi sve stanare. Šta da je vatra buknula? Mogla je da zahvati i druge stanove, a ovde ima i starih i bolesnih. Prava je sreća da je neko na vreme primetio dim, inače ne smem ni da pomislim šta bi bilo - pričale su juče zabrinute komšije.

Motiv nepoznat

Stanari iz Ulice Ilije Stojadinovića kažu da ne znaju zbog čega je Sonja pokušala da se ubije, kao ni šta je napisala u oproštajnoj poruci i kome ju je namenila. - Tokom dalje istrage, koju vodi nadležno tužilaštvo, biće utvrđen motiv pokušaja suicida - kaže izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading