Oba vozila bila su potpuno smrskana: Detalji teške nesreće u Srednjevu u kojoj je stradala žena

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

15.03.2020

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

M. C. (68) iz Beograda nastradala je kada se njena ćerka, koja je bila za volanom "punta“, zakucala u taksi u Srednjevu.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

M. C. (68) iz Beograda poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se desila u subotu oko 14.30 u selu Srednjevu kod Velikog Gradišta, dok su njena ćerka i unuci od 12 i 16 godina povređeni.

Težak udes dogodio se kada je M. C. sa svojom ćerkom i njena dva sina krenula u manastir Tumane kod Golupca.

- U automobilu „punto“ bila je porodica. M. C. sedela je na mestu suvozača, a njena ćerka je bila za volanom. Dečaci su sedeli pozadi. „Punto“ se kretao iz pravca Beranja i naglo je ubrzao pri ulasku u Srednjevo. Nakon što je „punto“ dobio naglo ubrzanje, udario je u levu prednju stranu taksi vozila „sitroen C5“, koji je dolazio iz pravca Doljašnjice - kaže izvor i dodaje da je taksi bio na putu sa prvenstvom prolaza.

- Sumnja se da žena, koja je upravljala „puntom“, nije stala na znak stop, već je dodala gas i tako je došlo do sudara. Njena majka preminula je od zadobijenih povreda, dok je ona s decom prevezena najpre u požarevačku bolnicu - kaže izvor i dodaje:

- Taksista je prošao bez povreda, a od siline udarca su mu se otvorili vazdušni jastuci, što ga je, kako se veruje, i spaslo. Majka i mlađi sin su nakon zbrinjavanja u požarevačkoj bolnici zbog težine povreda prebačeni u bolnicu u Beogradu, dok je stariji sin zadržan u požarevačkoj bolnici, a žalio se na bolove u ramenu i grudnom košu.

Kako su očevici ispričali, prizor nakon udesa bio je uznemirujući, a oba automobila su uništena.

- Prednji deo na oba vozila bio je smrskan. Deca su bila uznemirena, kao i taksista. Čuli smo da su majka i ćerka s dečacima krenuli u manastir Tumane, a zbog čega ne znamo. Navodno, pošto nisu znale put, uključile su navigaciju, koja ih je dovela na zaobilazni put preko Srednjeva - rekao je očevidac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading