PRETIO ŽENI, PA PRETUKAO OCA: Jezivo porodično nasilje u Golupcu

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

13.03.2020

06:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A. M. (23) iz okoline Golupca uhapšen je zbog sumnje da je vređao i pretio nevenčanoj supruzi A. J. (20), a njegovog oca brutalno izudarao pesnicama koji je pokušao da zaštiti snaju.

Foto: Ilustracija

Prema raspoloživim informacijama, ovo nije prvi put da A. M. izvrši nasilje u porodici. On je i prošle godine prijavljivan za nasilje nad suprugom i roditeljima, ali su oni povukli iskaze i protiv njega nije poveden krivični postupak.

- Osumnjičeni je tog dana u porodičnoj kući prvo vređao nevenčanu suprugu i pretio joj. Ona se uplašila, pa je sa njihovom bebom starom 18 dana uspela da pobegne u kupatilo i zaključala se. Nasilnik je vikao, lupao na vrata - rekao je izvor i dodao:

- Kada je A. M. pokušao da razvali vrata, umešao se njegov otac kako bi zaštitio snaju. Međutim, sin se ni tada nije smirio, nego je još više poludeo i nesrećnog čoveka oborio je na krevet. Tukao ga je pesnicama po glavi i telu. Nije mogao da se zaustavi, a otac je pokušavao rukama da se zaštiti i odgurne pomahnitalog sina - kaže izvor.

Prema njegovim rečima, prilikom pretresa policija je kod njega pronašla tablete „lorazepama“, koje će biti poslate na veštačenje:

- Ukoliko se potvrdi da je reč o psihoaktivnim supstancama, to će biti još jedno krivično delo za koje će osumnjičeni da odgovara. A. M. će uz krivičnu prijavu biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Velikom Gradištu, koji će odlučivati o njegovom pritvaranju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading