Užas kod Golupca! Napao nevenčanu suprugu, žena pobegla u kupatilo sa bebom, a onda je svekar pretrpeo neviđeno nasilje

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

12.03.2020

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon stravičnog nasilja koje se odigralo u porodičnom domu u Golubcu policija iz tog mesta uhapsila je A.M. (23), zbog sumnje da je 10. marta izvršio nasilje u porodici.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

Osumnjičeni je tog dana, u porodičnoj kući, vređao nevenčanu suprugu A.J. (20) i pretio joj, pa je ona, sa njihovom bebom starom 18 dana, pobegla u kupatilo i zaključala se.

Kada je on pokušao da razvali vrata, umešao se njegov otac, kako bi zaštitio snaju.  Međutim, sin ga je tada oborio na krevet i tukao pesnicama po glavi i telu. Prilikom pretresa, policija je kod njega našla tablete "Lorazepama" koje će biti poslate na veštačenje.


Ukoliko se potvrdi da se radi o psihoaktivnim suprstancama, to će biti još jedno krivično delo za koje će osumnjičeni da odgovara. On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Velikom Gradištu, koji će odlučivati o njegovom pritvaranju.

Inače, osumnjičeni je i prošle godine prijavljivan za nasilje nad suprugom i roditeljima, ali su oni povukli iskaze i protiv njega nije poveden krivični postupak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading