Jelenina tetka: Zoran nije ubica! Ne garantujem za ostatak porodice

Autor:

Hronika

12.03.2020

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubica Manojlović, tetka ubijene Jelene Marjanović, na predlog tužilaštva, biće pozvana da svedoči pred Višim sudom u Beogradu, gde se sudi jedinom optuženom za ubistvo Zoranu Marjanoviću.

RepublikaFoto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Jelena Marjanović

Ljubica je u više navrata govorila da su se Jelena i Zoran voleli, ali da za ostatak njegove porodice "ne može da garantuje".

Pevačica je na svirep način ubijena 2. aprila 2016. godine u Borči, a potom bačena u kanal, gde je dan kasnije pronađeno njeno beživotno telo. Ljubica Manojlović najmlađa je tetka Jelene Marjanović po majčinoj liniji. Prema rečima onih koji su bili dobro upućeni u život pevačice, Jelena je bila jako bliska s njom i jako vezana za nju.

U danima nakon njenog ubistva, skrhana od bola za mezimicom, u više navrata je davala izjave medijima. Tada je rekla i da ne veruje u to da je Zoran Marjanović ubio Jelenu jer su se "beskrajno voleli", ali da za ostatak porodice "ne može da garantuje".

- Jelena i Zoran su bili baš bliski. Beskrajno su se voleli i sigurna sam da joj on ne bi ništa uradio. Gnusne su laži da Zoran ima bilo kakve veze sa Jeleninim ubistvom jer je nju i njihovu ćerkicu Janu voleo više od života. Za njega bih mogla da stavim ruku u vatru da je nije ubio i da i dalje očajnički čeka da se istraga okonča. S njim je naša rodbina bila u odličnim odnosima i zaista s njim nismo imali nikakve probleme.

Od prvog dana ubistva je posebno brižan i pažljiv prema nama. Čak i kada je Jelenina majka umrla, uvek se seti da me pozove, da me pita kako sam, uvek mi dopusti da Janu čujem telefonom. O njemu zaista mogu da kažem sve najbolje - rekla je ona pre dve godine za medije, dodajući da sa ostatkom porodice stvari stoje nešto drugačije.

Monstrum nam je ubio anđela

RepublikaFoto: e-stock/D. GOLL
Tuga: Ljubica sa Jeleninom majkom

Jelenu je tetka nazivala anđelom i nikako nije mogla da razume niti da se seti bilo koga ko bi želeo ovako da je povredi.

- Jeca je bila melem za ranu. Nikad nikome ništa nažao nije učinila. Ako nije mogla da pomogne, odmogla sigurno nije. Kao dete sakupljala je oko sebe decu i s njima delila sve što ima. Kad se udala, bila je dobra žena, uzorna majka, spremna da za svoje dete i život da. Šta je kome ona nažao učinila da joj uradi ovako nešto ni danas mi nije jasno. Ne znam ko je ubica i ne želim da se mešam u rad istražnih organa. Na policiji je bilo da nađu ubicu, a sud je taj koji će, nadam se, jednog dana kazniti monstruma koji nam je ubio anđela jer je Jelena to zaista i bila - prisećala se ona.

- Sa ostalim članovima porodice Marjanović nikada nismo bili toliko bliski, pogotovo ne ja, koja nisam stalno bila u Borči. Ne mogu da kažem da li smo bili u nekom sukobu, ali neke stvari tu nisu bile do kraja sasvim čiste. Otkad je Jeca ubijena, na sve moguće načine su pokušavali da nas zavade i dovedu u neprijatnu situaciju i to usred muke koja nas je snašla. Tako da, kada su oni u pitanju, ništa ne mogu da garantujem - ispričala je ona.

Povodom odluke suda da se baš ona pozove u ulozi svedoka u sudnicu, novinari Srpskog telegrafa kontaktirali su sa Ljubicom, ali ona juče nije želela da komentariše bilo šta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading