Vaspitačica male Jane zaplakala pred sudom: Bilo mi je veoma žao što je doživela takvu sudbinu

Autor: Novosti, Republika

Hronika

10.03.2020

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje za ubistvo pevačice Jelene Marjanović koje se dogodilo 2.aprila 2016. godine na nasipu u naselju Crvenka nadomak Borče, nastavljeno je danas pred Višim sudom u Beogradu saslušavanjem svedoka.

Foto: Privatna arhiva
Jelena i Jana Marjanović

Janina vaspitačica Lenka, izjavila je danas pred sudom da joj je Jelena uglavnom delovala normalno i veselo, kao i da joj je bilo mnogo žao što je doživela takvu sudbinu.

- Moj sin se druži sa Urošem i na dan Jeleninog nestanka pozvana sam da čuvam Janu, jer mi je rečeno da Jeleni nije dobro umesto da je nestala, pošto je mala Jana bila uznemirena - rekla je vaspitačica.

Kako kaže, sutradan je zvala kuma Vera da Janu izvedem napolje i tada sam znala šta se desilo i počela sam da plačem.

- Brinula sam u vrtiću o Jani i nakon Zoranovog hapšenja pred njom. To ju je jako pogodilo. Jelena nikada ništa ružno nije rekla o Zoranu njegovoj porodici ili braku - rekla je vaspitačica.

Prema njenim rečima, nakon Jelenine smrti obilazila je njenu majku dok nije umrla.

- Bilo mi je veoma teško i žao što je doživela takvu sudbinu. Tokom dolaska u vrtić Jana je imala svu potrebnu pomoć psihologa u saradnji sa porodicom, i ona je bila dobro. Nakon njenog odlaska u osnovnu školu, više nisam imala uvid u to kako je, ali mi je sin rekao da je dobro - rekla je vaspitačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading