Frizerka u iskazu ponovila Jelenine reči: Kada bi se razvela, on bi me ubio

Autor:

Hronika

10.03.2020

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Višem sudu u Beogradu iskazima svedoka danas je nastavljeno suđenje Zoranu Marjanoviću koji se sumnjiči da je ubio svoju suprugu, poznatu pevačicu, Jelenu Marjanović.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Zoran Marjanović

Tokom današnjeg saslušanja iskaz je dalo sedam svedoka. 

Zorica Gemović, frizerka ubijene Jelene Marjanović, ostala je pri svom iskazu koji je ranije dala u toku istrage. Ona je još jednom potvrdila da joj se Jelena žalila na situaciji u porodici.

- Ona se nekoliko puta rasplakala dok je bila kod mene u salonu i rekla da joj dođe da pokupi dete i napusti sve - rekla je Gemović.

Na njeno pitanje "zašto se ne razvede?", Zorica je rekla da joj je Jelena Marjanović odgovorila "on bi me ubio". 

Među svedocima iskaz je dala i Nora Rakić Karleuša, kućni prijatelj porodice Marjanović.

Ona je rekla da joj se Jelena žalila na situaciju u kući, kao i na svekra. Njoj je naročito smetalo to što se on za sve pita, što je stalno "zivka" telefonom, i što se meša u njene odnos sa Janom.

Iskaz je dao i jedan od ključnih svedoka, Vid Stepanović, na čijem svedočenju je i zasnovana optužnica.

On je potvrdio svoju raniju izjavu  da je kobnog dana pored kanala video Jelenu, Zorana i Janu, te da su se oni prepirali koliko je on mogao da čuje. Takođe je naveo i da se seća da je tokom rasprave čuo jednu rečenicu: "ti ne razumeš". U svom svedočenju on je dodao i da je video kako su Zoran i Jelena prešli nasip, a da su Janu ostavili samu.

Suđenje Zoranu Marjanoviću biće nastavljeno 21. aprila kada će biti saslušana tetka Jelene Marjanović Ljubica Marković i dva veštaka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading