Topionica, a ne prodavnica nakita! Evo ko je ZLATAR ZEMUNSKOG KLANA!

Autor: Republika

Hronika

10.03.2020

06:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inspektori SBPOK uhapsili su vlasnika poznatog lanca zlatara u Beogradu Nenada Nikolića zbog pranja novca.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Nenad Nikolić

Pretresom njegovog stana nađeni su satovi i druge dragocenosti vredne pola miliona evra! Veruje se da mu je ovo "blago" prodao pripadnik "zemunskog klana" Slađan Konstatinović!

Naime, Nenad Nikolić hapšen je već 2011. godine zbog 30 kilograma zlata i srebra i skupocenih satova čije poreklo nije poznato. Tada je zaplenjen nakit vredan 800.000 evra.

Tada je u stanu Nikolića nađeno sedam kilograma zlatnog nakita, 25 kilograma srebra, dukati, biseri, drago kamenje, skupoceni satovi. Deo zlata i srebra bio je pretopljen, pa se nikada nije utvrdilo poreklo.

Šest godina kasnije dao je nesvakidašnji oglas u kojem je nudio 30.000 evra za informaciju o lopovima koji su mu ukrali sedam poluga zlata vrednih 300.000 evra!

Maskirani pljačkaši tada su presreli Nikolićevog sina u Ulici Vojislava Ilića. Jedan je u njega uperio automatsku pušku, drugi pištolj. Rekli su mu da im preda ranac, što je i uradio.

Unutra je bilo sedam poluga zlata. Iako je on kasnije nudio novac za informacije o lopovima, prema pisanju medija, policija nije isključivala mogućnost da je pljačka fingirana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading