Česi pokušali da izbegnu kontrolu na granici! Ono što su skrivali u gepeku je šokiralo policajce

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

09.03.2020

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na prelazu Horgoš 6. marta su carinici, pružajući asistenciju policiji, koja je u gepeku automobila čeških registarskih oznaka otkrila dvojicu migranata, pronašli i opremu za konzumiranje opijata i vagicu za njihovo precizno merenje, saopštila je Uprava carina.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Prekršaj je otkriven kada je prilikom izlazne kontrole policija za detaljan pregled izdvojila "škodu oktaviju" čeških registarskih oznaka, kojom su putovala dvojica čeških državljana vijetnamskog porekla, starih 29 godina.

Nakon što su policijskom službeniku predali dokumenta, oni su želeći da izbegnu detaljan pregled, pokušali da pobegnu u pravcu Mađarske, ali ih je naša policija stigla i vratila na prelaz Horgoš.

Ubrzo je potvrđeno da su pokušali da pobegnu, jer su gepeku automobila skrivali dvojicu svojih sunarodnika sa privremenim boravkom u Bugarskoj.

Po pronalaženju ''slepih putnika'', automobil je detaljno pregledan i tada su u naslonu za ruke između prednjih sedišta pronađene tri lule za konzumiranje narkotika, na kojima su uočeni vidljivi tragovi praškaste materije za koju se sumnja da je kokain.

Zajedno sa lulama pronađen je i upaljač za njihovo zagrevanje, kao i vagica za precizno merenje droge.

Nakon što je automobil pregledan i na carinskom mobilnom skeneru, slučaj su u dalju nadležnost preuzeli policija i tužilaštvo, navadeno je u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading