Cunerov sin dobio 2,5 godine zbog nošenja oružja, a oslobođen optužbe da je pucao iz automobila na Gageca

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

09.03.2020

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin ubijenog Jovana Guzijana Cunera, Petar Guzijan, osuđen je u Višem sudu u Beogradu na dve i po godine zatvora zbog neovlašćenog nošenja oružja, dok je Marko Drča osuđen na osam meseci zatvora jer mu je pomogao posle izvršenog krivičnog dela.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto ilustracija

Guzijan je bio uhapšen u januaru prošle godine jer je navodno u avgustu 2018. godine iz automobila u pokretu pucao na Dragana Miladinovića Gageca, nekadašnjeg pripadnika "zemunskog klana", koji je tom prilikom bio na motoru.

Tanjugu je u Višem sudu rečeno da je Guzijan oslobođen optužbi za izazivanje opšte opasnosti. Na ovu presudu, koja je Guzijanu i Drči izrečena 27. novembra prošle godine, izjavljene su žalbe, koje će Apelacioni sud u Beogradu razmatrati u četvrtak, 12. marta, objavljeno je na sajtu tog suda.

Nakon hapšenja Guzijana i Drče, mediji su pisali da je Guzijan u Bulevaru Mihajla Pupina bio suvozač u automobilu iz kog je pucano na Miladinovića, koji je bio na motoru. Za volanom je navodno bio Drča. Guzijanovog oca ubili su pripadnici "zemunskog klana".

Miladinović je bio osuđen na pet godina zatvora kao pripadnik tog klana i kaznu je odslužio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading