Horor u centru Valjeva: Automobilom u pešačkoj zoni pokušao da pregazi trojicu muškaraca!

Autor:

Hronika

07.03.2020

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutros oko 3 časa u Valjevu se dogodio nezapamćen pokušaj ubistva, kada je u pešačkoj zoni vozač automobilom direktno udario u klupu na kojoj su sedela trojica muškaraca. Tom prilikom povređen je Bojan Đorić (38), a njegov prijatelj Branko Janić (36), zadobio je težak prelom butne kosti zbog čega će morati na operaciju.

RepublikaFoto: Republika
Automobil sa kojim se vozač zaleteo direktno na klupu u pešakoj zoni

Incident se dogodio u centru Valjeva, kod restorana Hemingvej, u delu koji je inače zabranjen za saobraćaj.

Među povređenima je i Bojan Đorić (38), koji nam je ispričao da je sa drugarima nakon izlaska seo na klupu kako bi pojeli burek.

- Bilo nas je petorica. Dvojica su otišli u pekaru po burek, a nas trojica smo seli i pozvali taksi. Ispred pešačke zone se potom parkirao automobil. Vozača smo zamolili da se pomeri samo malo napred jer smo pozvali taksi i oslobodi mu prostor kako bi mogao da priđe. Vozač me je potom udario, okrenuo auto, napravio krug i direktno se zaleteo u nas - kaže Đorić.

Foto: Republika
Restoran ispred koga se dogodio incident - razrušena klupa je uklonjena

Prema rečima našeg sagovornika, u tom trenutku su sva trojica primetili da se vozač automobila sprema da u njih direktno udari.

RepublikaFoto: Republika
Mesto nesreće

-  Videli smo šta će da se desi i u tom momentku smo svi poskakali sa klupe. Ja sam zadobio prelom malog prsta na nozi, a moj prijatelj Branko Janić (36) je prošao sa ozbiljnim povredama. Njemu je slomljena butna kost i on će morati na operaciju jer su povrede veoma teške. Na svu sreću, naš treći drugar je na vreme uspeo da se skloni i on je prošao bez povreda, ali vidno uzrujan - priča potresenim glasom Đorić.

RepublikaFoto: Republika
Povređeni Branko Janić ima težak prelom butne kosti

Vozač automobila je uhapšen zbog krivičnog dela pokušaj ubistva i on je zadržan u policijskoj stanici. Povređeni su dali izjave policiji i sada se očekuje dalje postupanje službenih organa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading