(FOTO) "Kako je lepo kada ulazi..." - bolesna prepiska pedofila sa devojčicom od 12 godina

Autor: Pink, Republika

Hronika

07.03.2020

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predator Zoran Đ. otkriven je pri radu organizacije "Stoppedofiliji SP" kada je maloletnoj diverziji devojčice od 12 godina nudio da se sastanu i imaju seksualni odnos.

RepublikaFoto: facebook.com/Stop Pedofiliji SP
Zoran Đ. je slao lascivne poruke devojčici od 12 godina

U prepisci koja je trajala mesecima, ovaj internet predator, osim što je pokazao svoj lik na kameri, ostavio je i broj mobilnog telefona.

Najpre je rekao da je iz Požarevca, a potom da ima 45, da bi posle napisao kako je star 32 godine. Predator koji je očigledno prešao srednje godine, činio je sve da bi 12-godišnja devojčica pristala da se skine gola i pošalje mu fotografiju.

Diverzija devojčice mu je nekoliko puta naglasila da ima 12 godina, ali to predatora nije sprečilo da insistira na njihovom viđanju i slanju svojih eksplicitnih fotografija i vulgarnih poruka.

Foto: facebook.com/Stop Pedofiliji SP

 - Ali ja imam samo 12 godina. Nikada to nisam radila. Zašto mi tražite sliku? - upitala je devojčica.

– Tako mi došlo. Da te vidim - napisao je Zoran Đ.

- Da li to radite i sa drugim devojkama i one sa vama? - glasilo je pitanje diverzije.

- Da, sama se nudila, da nauči da se ljubi, posle se skinula gola. Isto godište kao ti. Prvo ljubljenje, a posle je sama pristala - odgovorio je predator i nastavio da insistira na viđanju i golim fotografijama devojčice koja je uporno pisala da se plaši i da nikada nije videla golog muškarca.

Foto: facebook.com/Stop Pedofiliji SP

Diverzija devojčice je potom zatražila od predatora da ga vidi putem video poziva kako bi iz organizacije "Stoppedofiliji SP" bili sigurno da je u pitanju ista osoba sa kojom se dopisuju.

Predator je prikazao sebe u video pozivu i odmah stavio prst na bradu. To je bio dovoljan dokaz da se iza profila Zorana Đ. krije osoba sa kojom je komunicirano.

Foto: facebook.com/Stop Pedofiliji SP

Nadležni organi biće obavešteni o ovom slučaju i biće im predata prepiska sa predatorom Zoranom Đ. - rekli su za medije iz organizacije "Stop Pedofiliji SP".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading