BRUTALNA TORTURA: Strpali mladića u auto, pa odvezli na Savu i iživljavali se!

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

06.03.2020

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monstrumi su nesrećnog mladića odveli do nasipa na Savi, gde su ga zverski mučili i zatražili mu da vrati šest puta veći iznos duga, ukupno 1.200 evra! Tokom brutalne torture jedan od nasilnika je čak naterao mladića da ga oralno zadovolji!

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Foto: Ilustracija

Izvor iz istrage kaže da su iza rešetaka Bojan S. (25), Ivan I. (22) i Marko V. (36), svi iz Šapca.

- Kako je utvrđeno, N. P. je dugovao maloletnom M. L. (17) 200 evra, najverovatnije za drogu. Taj maloletnik se u februaru požalio trojici prijatelja da ne može da naplati pare od N. P., pa su ovi odlučili da uteraju taj dug. Bojan, Ivan i Marko su 26. februara presreli N. P. u Šapcu i na silu ga ubacili u džip "porše kajen" - objašnjava naš izvor.

Otmičari su zatim odvezli N. P. do nasipa, gde su počeli naizmenično da ga biju.

- Kazali su mu da je dug porastao i da će narednih godinu dana svakog meseca morati da im daje po 100 evra dok im ne isplati ukupno 1.200 evra. N. P. je pristao na to jer nije mogao da im se odupre, ali nasilnicima ni to nije bilo dovoljno i hteli su dodatno da ga ponize. Bojan je u jednom trenutku skinuo pantalone i naterao N. P. da ga oralno zadovolji, što je nesrećni mladić i učinio - kazao je naš sagovornik.

Nakon jezive torture, nasilnici su ostavili N. P. na nasipu i odvezli su se. Zlostavljani mladić najpre iz straha nije smeo nikom da kaže šta mu se dogodilo, ali je na kraju ipak sakupio hrabrosti i prijavio ih.

- Policija je u sredu uhapsila trojicu osumnjičenih, ali oni su se na saslušanju branili ćutanjem. Protiv njih su podnete krivične prijave za iznudu i silovanje i biće sprovedeni na saslušanje kod tužioca - kazao je naš izvor.

Prema njegovim rečima, sva trojica osumnjičenih dobro su poznati policiji po krivičnim delima povezanim s nasiljem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading