Glumac pedofil i dalje glumi! Goran Jevtić zakazuje predstave uprkos presudi

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I nakon pravosnažne presude kojom mu sleduje 10 meseci kućnog zatvora zbog seksualnog zlostavljanja tada maloletnog Luke Krčevinca, karijera glumca ne pati!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Goran Jevtić

Iako je osuđen kao pedofil, Goran Jevtić smeši se građanima sa plakata za svoju pozorišnu predstavu!

Dan pozorišta

Jevtić 27. marta ima zakazanu predstavu "Kad je Niče plakao" u Centru za kulturu Smederevo uprkos tome što uskoro mora da počne sa odsluženjem kazne. U pomenutoj ustanovi kažu da se plakati objavljuju u ponedeljak, a na pitanje da li će predstava biti otkazana jer njen režiser Goran Jevtić, a ujedno i akter iste, mora na robiju zbog pedofilije, nemaju konkretan odgovor.

- Što ne bi bila održana predstava?! Plakati su nam stigli juče, a lepimo ih u ponedeljak. Nemamo informaciju kada mu kreće kazna. To ide na Svetski dan pozorišta. Kako direktor odluči, tako će i biti - rekao je za naš list urednik filmskog programa Goran Zečević, koji zamenjuje kolegu nadređenog za pozorište.

S druge strane, direktor Centra za kulturu Smederevo Dragoljub Martić kaže da ukidanje pozorišnog dela zbog reputacije glumca još nije u planu.

- Ako Jevtić kaže da ne može da igra, onda moramo da otkažemo predstavu, nažalost - rekao nam je Martić.

Kada smo ga podsetili da je Pozorište "Boško Buha" glumca izbacilo sa dečje scene još u oktobru, nakon nepravosnažne presude, tada smo dobili neodređen odgovor.

- Otkazaćemo samo ako ne bude izvodljivo. Ne znam, videćemo sa pozorištem šta će oni odlučiti na kraju, pa ću vam javiti - zaključio je Martić.

Pritvor za bludnog doktora

Šandoru Takaču (66), doktoru sudske medicine iz Novog Sada, određen je pritvor zbog sumnje da je obljubio dete. On se sumnjiči da je u periodu od 2018. godine do danas u više navrata 12-godišnju devojčicu koja je dolazila kod njega primoravao da mu dodiruje genitalije, a on joj je zauzvrat davao novac. Doktor je i 2009. godine osuđen uslovno na godinu dana, takođe zbog nedozvoljenih polnih radnji.

Užas u WC

Jevtić je 2014. u toaletu Somborskog narodnog pozorišta, nakon manifestacije Pozorišni maraton, namamio maloletnika u kabinu toaleta i primorao ga na oralni seks. Tada 16-godišnji Luka sve je ispričao roditeljima, a oni su slučaj odmah prijavili policiji. Glumac je osuđen na 10 meseci zatvora, a kazna je nedavno preinačena u kućni pritvor, što je izazvalo buru u javnosti.

- Činjenica da je osuđeni glumac, pa i da je sama javna osuda za ovakvo krivično delo izazvala osudu javnosti, koja je nesumnjivo nepovoljno uticala na glumačku karijeru, predstavlja jednu vrstu sankcije koja će uticati na osuđenog da ne vrši krivična dela - sažalio se na glumca pedofila Viši sud u Somboru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading