Krio KOKAIN u bočicama kozmetičkih proizvoda! Carinici ga lako nanjušili

Autor: Blic, Republika

Hronika

05.03.2020

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin (38) uhapšen je na zagrebačkom aerodromu nakon što je policija otkrila kokain skriven u bočicama kozmetičkih proizvoda u njegovom prtljagu. Utvrđeno je da droga dolazi iz Ekvadora.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Budno oko carinika u saradnji sa zagrebačkim policajcima "nanjušilo" je četiri bočice s 3.148 mililitara tekućeg kokaina. Ubrzo su lisice na ruke stavljene 38-godišnjaku kog su odveli na kriminalističku obradu. Protiv njega je podneta krivična prijava.

Kriminalističko istraživanje je pokazalo da je osumnjičeni s ciljem dalje preprodaje, kupio 1. marta u Ekvadoru od nepoznate osobe tekući kokain koji je potom sakrio u bočice deterdženta za pranje suđa i tečnost za ispiranje usta, piše Jutarnji list.

Dva dana kasnije sleteo je na zagrebački aerodrom avionom iz Amsterdama. Carinski pregled nije prošao. Koja mu je bila krajnja destinacija ostala je nepoznanica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading