Presretač uhvatio manijaka za volanom! Vozio 230 km/h, a to će ga koštati 240 sati teškog rada na OVIM poslovima!

Autor:

Hronika

05.03.2020

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćajci su juče na auto-putu Beograd-Šid, kod Zemuna, prilikom kontrole saobraćaja takozvanim presretačem zaustavili Roberta Živkovića (31), koji je jurio brzinom od čak 231,2 kilometra na čas!

RepublikaFoto: youtube/1 12
Foto ilustracija

- On je na auto-putu, gde je brzina kretanja ograničena na 120 kilometara na čas, vozio skoro duplo brže od dozvoljenog. Policija je protiv njega podnela prekršajnu prijavu zbog nasilničke vožnje - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Živković je priveden kod sudije za prekršaje koji mu je izrekao 15 kaznenih poena, devet meseci zabrane upravljanja motornim vozilom, novčanu kaznu od 120.000 dinara i 240 sati rada u javnom interesu!

Kazna

  • 9 meseci zabrane vožnje
  • 15 kaznenih poena
  • 120 hiljada dinara
  • 240 sati rada u javnom interesu

- To su delatnosti iz oblasti ekologije, humanitarnog rada, komunalnih delatnosti... - objašnjava izvor Srpskog telegrafa.

Policija je ovim povodom juče apelovala na vozače da prilagode brzinu vožnje postojećim zakonima, budući da je neprilagođena brzina najčešći uzrok saobraćajnih nesreća.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dejan

05.03.2020 13:42

Mala je kazna za zabranu vožnje. Ovo je smešna kazna 9 meseci zabrane vožnje.