"Dever monstrum je i mene hteo da siluje": Jeziva ispovest majke devojčice iz Kruševca!

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

02.03.2020

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lj. Đ. (30), majka devojčice S. U. (13) iz Kruševca, za koju se veruje da je žrtva obljube svog strica Saše U. (41), izjavila je za beogradske medije da je njen dever monstrum koji je i nju pokušao da napastvuje pre oko četiri godine.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Kuća u kojoj je devojčica trpela zlostavljanje

- Otkako sam saznala šta se dogodilo, ne spavam i nikako nisam dobro! Dever je monstrum, koji je i mene pokušao da napastvuje pre skoro četiri godine. Gađala sam ga flašom u glavu, a moj tadašnji muž Slađan pretukao ga je toliko da je završio u šok-sobi. Kada budem došla u Kruševac, tražiću da provere i zdravlje druge dve ćerke – kaže majka. 

Ona tvrdi i da je morala da pobegne od muža zbog nasilja u leto 2017. godine. Nešto kasnije, u jesen, Slađan se obesio, kako kaže, zbog dugova. Dodaje da se razvela nakon devet godina teškog braka i mučnog života u porodičnoj kući u Čitluku, a mira, tvrdi, nije bilo ni u Gaglovu, gde su živeli oko godinu dana.

- Nažalost, zbog pretnji, nisam mogla da viđam decu i ona mi nisu pripala, ali nikada nisam prestala da se za njih raspitujem - tvrdi majka, koja sumnja u to da okruženje devojčice nije znalo za trudnoću. 

- Saša je počeo da živi sa nama kada sam imala dve ćerke, dok ćerka, koja sada ima pet i sin od osam godina, još nisu bili rođeni. U kući su me maltretirali, nisam imala mira. Deca nisu pripala meni, nisam ni smela od straha da se pojavljujem kada se odlučivalo o njihovoj sudbini.

Sada, dodaje ona, ima uslove da ih sve zbrine i kaže da se nada da će joj država vratiti decu. Brigu o sestrama i bratu maloletne S. U. preuzeo je Centar za socijalni rad.

Inače, stanje maloletne porodilje i dalje je nepromenjeno i stabilno, a slučaj istražuje Više javno tužilaštvo.

Izjave porodice kontradiktorne

Osim što sumnja u to da okruženje njene ćerke nije primetilo trudnoću, majka se pita kako su mogli da dopuste da stric daje maloletnici da pije vino. Deda Miloš i baba Milanka Urošević, starateljka, tvrde da nisu znali da je unuka trudna.

Sin Saša, osumnjičen za obljubu, u jednoj od izjava je priznao odnose sa bratanicom, ali tvrdi da nije otac deteta. Devojčica je ispričala da je bila stričeva žrtva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading