Haos kod Resnika: Iskliznulo 7 cisterni sa dizelom, prekid saobraćaja ka Nišu!

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

29.02.2020

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na izlazu iz železničke stanice Resnik u Beogradu, jutros je iskliznulo sedam cisterni sa dizelom, iz jedne curi dizel gorivo, ali povređenih nema, niti ima opasnosti po stanovništvo i životnu sredinu, saopštila je "Srbija kargo" a.d.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

U saopštenju se navodi da je jutros u 07.06 časova, na izlazu iz stanice Resnik, na pruzi Beograd - Niš, došlo je do iskliznuća sedam cisterni natovarenih dizel gorivom, a jedna od tih sedam cisterni se prevrnula i iz nje curi gorivo.

Povređenih u ovom incidentu nije bilo, a nema ni opasnosti po stanovništvo, ni životnu sredinu, ističe "Srbija kargo" a.d.

Odmah su na lice mesta izašle vatrogasne ekipe, ekipa MUP, interventna ekipa vlasnika cisterni, kao i železnička komisija. Teretni voz broj 52961 je saobraćao iz Pančeva za Crveni Krst i u svom sastavu je imao 21 cisternu.

Usled ovog vanrednog događaja, na ovoj deonici pruge Beograd - Niš saobraćaj je trenutno u prekidu, kaže se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading