Zoran Marjanović: Srušiću sve laži i fabrikovanja o meni

Autor: Republika

Hronika

27.02.2020

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović (42), kome se sudi za ubistvo supruge pevačice Jelene Marjanović, naći će se danas u sudnici oči u oči sa njenom sestrom od strica Teodorom Krsmanović. Ona je svojevremeno tvrdila da joj se pevačica žalila na Marjanoviće i o tome bi trebalo da svedoči i u sudu.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Zoran Marjanović

U sudnici bi danas trebalo da se nađu i Zoranovi roditelji Vladimir i Zorica, a sud je najavio da će poziv uputiti i Veri Vukomanović, kumi porodice, koja se među poslednjim čula sa Jelenom, kao i policajcu Borisu Puciću, kog je Zoran kobnog dana pozvao da mu pomogne u potrazi za suprugom.

- Što se tiče samog suđenja, ja sam rekao sve što sam imao, govorio istinu i samo istinu. Verujem u pravičnost sudske instance, tako da zaista nemam nikakvu strepnju prilikom odlaska na zakazana ročišta. Što se tiče svedoka i nekih drugih instanci nižeg ranga od sudskog, koje su vodile predistražni i istražni postupak, to već nije u mom domenu. Tu je moj tim vrhunskih advokata koji se maksimalno predano bave ovim slučajem, da sve istine isplivaju na videlo, a i sve laži, fabrikovanja, nameštanja lažne krivice meni budu srušene. Apsolutno svi koji su se služili nepravičnim i vanzakonskim radnjama snose odgovornost za svoje postupke. Jer zakon važi za sve građane, važi i za policiju i za ljude zaposlene u Tužilaštvu i svedoke i eventualne potkrepljivače svedoka koji iznose neistine ukoliko ih ima - rekao je Zoran Marjanović za Srpski telegraf uoči suđenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading