(VIDEO) ISPOVEST ŽRTVE IZ BELE CRKVE: Ubijao mi je prijatelja pred očima, pa mi je naredio da se skinem!

Autor: kurir.rs

Hronika

06.10.2017

06:29 >> 13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U četvrtak uveče oko 22 časa ubijen je Jon M. zvani Muja.

Foto: youtube.com/BCNovosti

Dragica Nikolić

Belocrkvanska policija uhapsila je osumnjičenog Ivana N. On se sumnjiči da je Jona usmrtio sa više uboda nožem u predelu grudi.

Prilikom ubistva bila je prisutna i Dragica Jovanović (52) koju je osumnjičeni pokušao da siluje i naneo joj lakše povrede. Ona je smeštena u belocrkvanski Dom zdravlja i nije životno ugrožena.

Kako Alo! saznaje, I. N. i Jon M. su sedeli sa Dragicom i provodili se uz alkohol. U jednom trenutku muškarci su se posvađali te je I. N. izvukao nož i izbo Jona koji je na mestu ostao mrtav, a potom nasrnuo na ženu.

- Htela sam da se vratim kući oko 19 časova dok je još dan, a sada pokojni Mujo je rekao: "Sedi još malo, ja ću da te ispratim". Celu noć sam pričala sa policijom i sa lekarima, evo još mi curi krv iz nosa. Pesnicom me je udarao u glavu, ja sam se onesvestila, sve crno sam videla. Trčala sam posle kući, ali gde da bežim kad sam sama? Bio je pijan, ja sam stajala kod praga u hodniku, on je ubadao Muju gde je stigao. Ja sam vikala: "Nemoj, molim te". Mujo je pokušao da se brani, on ga drži, ovaj ga bode - priča Jovanovićeva.

Dragica kaže da je pokušala da pobegne, ali da ju je on onesvestio udarcem u glavu.

- Mene je odvukao u kuću pored. Udarao me je, naredio mi da skinem helanke i donji veš, a potom mi rekao da ga sačekam da ide po cigare - priča u šoku Dragica i dodaje da je tad iskoristila priliku i pobegla.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading