Šarić čeka treće dete: Pljevljak u sudnici ne skida osmeh

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

25.02.2020

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Šarić (50) treći put će postati otac. Prema nezvaničnim saznanjima "Novosti", njegova supruga Lana Popović (40) trudna je već nekoliko meseci. Ona se u utorak, sa vidljivim stomakom, pojavila u sudnici Specijalnog suda u Beogradu, na sednici Apelacije, koja odlučuje o presudama za krijumčarenje više tona kokaina iz Južne Amerike. Pljevljak je prvostepeno osuđen na 15 godina robije.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Darko Šarić

Ova sednica Apelacije zakazana je za ovu i sledeću nedelju. Počela je 24. februara, a Lana Popović i u ponedeljak i u utorak je bila u sudnici. Supružnici su jedno drugom mahnuli pre početka sednice. Darko Šarić nije skidao osmeh gledajući u trudnu suprugu.

Njemu je ovo treće, a njoj drugo dete. On iz prvog braka, sa Natašom, ima ćerku, a sa Lanom Popović jedanaestogodišnjeg sina. Ljudi koji su bliski sa njim i dolaze mu u posetu pričaju da je oduševljen što će ponovo postati otac.

- Darko je posle pet godina pritvora dobio dozvolu za intimne susrete sa suprugom - navodi naš izvor blizak ovom Pljevljaku.

- U pritvoru je od 17. marta 2014. Sad će skoro šest godina. Očigledno je da je njemu i supruzi bila jaka želja da dobiju još jedno dete i to im se ostvarilo. Pritvorske dane sada lakše podnosi - kaže izvor.

Na nastavku sednice Apelacije u utorak, sudija izvestilac je završio sa čitanjem prvostepene presude Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu, od decembra 2018. godine.

Pored Šarića, koji je osuđen na deceniju i po, i to kao organizator grupe koja je prokrijumčarila 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike u Zapadnu Evropu tokom 2008. i 2009. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading