Detalji dvostrukog ubistva kod Jagodine: Došli su da bi ih ubili, iz kuće ništa ne fali!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko mi ubi jedino dete? Ima da patim do groba i da ga kunem, ko god da je, da mu se potomstvo zatre, zavapila je Milostija Plašintović drugi dan nakon stravične tragedije u kojoj je njena ćerka Snežana (54) ubijena u kući sa nevenčanim suprugom Svetislavom Milenkovićem (69) u selu Bresje.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Svetislav Milenković i Snežana Plašintović

Snežanino telo nađeno je u ponedeljak na podu sobe u kojoj se nalazi sto za bilijar sa ubodnom ranom na leđima, dok je Svetislavljevo pronađeno u kupatilu sa prostrelnom ranom na glavi.

Našle je kolege

Stravičan zločin otkriven je kada su Snežanine kolege iz kompanije "Juhor" primetile da se ona nije pojavila ujutru na poslu, a nije se ni javljala na telefon, pa su došli do njene kuće da je pronađu. Kapija je bila zaključana, pa su se dodatno zabrinuli i preskočili je. Tada su kroz staklena vrata videli da nesrećna žena nepomično leži u lokvi krvi i odmah pozvali policiju.

- Koji zlotvor mi ubi dete i zašto? Samo to želim da znam i imaću makar malo mira. Neka ga strpaju u zatvor i da nikada ne izađe. Moju Snežu ništa neće vratiti i nikada mi neće biti lakše. Dan pre tragedije bila je kod nas u Ćupriji jer smo imali puno posla oko klanja svinje, a sada joj spremam šta da nosi u kovčegu - priča za naš list neutešna Milostija Plašintović.

Snežanina majka: Ne mogu da verujem da je neko došao samo da bi mi ubio dete. Ona nikoga u životu nije povredila

Obdukcija

U prvi mah sumnjalo se da je Svetislav, koga su zvali Tisa, ubio suprugu, pa sebe da bi nakon obdukcije slučaj dobio obrt. Kao o mogućem motivu zločina spominje se pljačka jer su supružnici, kako smo već pisali, bili imućni, ali Milostija u šoku otkriva da iz kuće ništa ne fali!

Provalnik je napao dok je spavala

Na pitanje da li sumnja da postoji motiv za ovaj dvostruki zločin, Milostija odgovara da su Svetislav i Snežana imali srećnu vanbračnu zajednicu, ali se i priseća da joj se ćerka jednom prilikom požalila na provalnika.

- Jednom kada je Tisa bio na putu, ona mi je javila da ne sme više da spava sama u praznoj kući jer je prethodne noći, dok je spavala, osetila da joj je neko strgao ćebe. Ubeđivala me je da nije sanjala, pa sam je posavetovala da to prijavi policiji, ali ipak nije - otkriva ona.

- Ne mogu da verujem da je neko došao samo da bi mi ubio dete. Ona nikoga u životu nije povredila, svima je dobro učinila, a njoj se tako vratilo. Ništa iz kuće nisu ukrali. Bolje da su sve odneli i njih ostavili da prežive - priča majka u neverici i dodaje da ne očekuje ništa manje od doživotne robije za ubice njene ćerke i zeta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading