MONSTRUM PRESUDIO SEBI: Macolom zverski ubio ženu, tasta i taštu, pa u zatvoru izvršio samoubistvo

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

25.02.2020

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Janković (37), trostruki ubica koji je osumnjičen da je zverski macolom ubio svoju suprugu Mirjanu (32) i njene roditelje Branislava (63) i Nadu (57), počinio je samoubistvo u zatvoru

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Janković
Presudio sebi

Podsetimo, on je u maju 2019. ubio ženu Mirjanu, taštu Nadu i tasta Branislava pred svojom decom.

Gnusni zločin koji je šokirao srpsku javnost odigrao se 24. maja prošle godine u jutarnjim časovima, a prethodila mu je prijava Jankovićeve supruge zbog nasilja u porodici.

Kako je i sam ispričao na saslušanju, kobnog jutra došao je kući iz kafane i "nešto mu je kvrcnulo u glavi" pa je odlučio da ode kod žene u kuću gde je živela sa roditeljima, kako bi joj se osvetio.

U rancu je poneo macolu i garderobu koja će mu kasnije koristiti za beg. Čim je došao na kućni prag Pajića, izvadio je macolu i nasrnuo na svog bivšeg tasta Branislava jer je bio najkrupniji.

Zatim je ušao u kuću i nastavio svoj krvavi pir. Nasrnuo je na taštu i njoj takođe presudio udarcem macolom. A onda se ustremio na suprugu.

Kako je i sam ispričao, najpre ju je tuko i davio, želeći da iskali sav bes na njoj, a zatim joj je ubrzo i presudio.

Da zločin bude još jezivi, sceni ubijanja tasta Branislava, tašte Nade i supruge Mirjane svedočili su njegovi maloletni sinovi! Nakon što im je ubio i majku, okrenuo se ka njima i starijem dečaku rekao: "Zapamtite, tata nije bio ovde!"

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading