Drama na Senjaku: Migrant provalio u kuću poznatog fudbalera! Lomio šta je stigao

Autor: Kurir, republika.rs

Hronika

24.02.2020

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava drama odigrala se juče oko devet sati u beogradskom naselju Senjak, kada je migrant A.Š. (28) upao na posed bivšeg fudbalera Radmila Mihajlovića, popeo se na krov i pretio samoubistvom.

Foto: Ilustracija

Migrant je na krov kuće čuvenog sportiste, koji je svojevremeno igrao i za Bajern i reprezentaciju Jugoslavije, dospeo tako što se preko ograde popeo na drvo, a potom skočio na krov.

- Drama je trajala skoro sat vremena, a sve su posmatrali stanari okolnih kuća. Muškarac je nešto vikao na engleskom, klatio se gore, a onda je počeo da lomi crepove. Najgore od svega je bilo što je te crepove potom razbijao sebi o glavu. Navodno, A.Š. je bio revoltiran zbog toga što on, njegovi žena I deca nisu dobili azil, pretpostavljamo u nekoj zemlji EU. Pominjao je i neki most i tražio da ga vode tamo – kaže izvor i dodaje da je ispred Mihajlovićeve kuće, u kojoj on trenutno ne živi, već ima podstanare, ubrzo stigla policija, ali i vatrogasci i Hitna pomoć.

- Stanar kuće je bio tu dok je migrant divljao na krovu I verovatno je on pozvao nadležne. Policajci iz PS Savski venac brzo su reagovali I uspeli da smire pomahnitalog A.Š. I da ga bezbedno spuste s krova. Njih trojica su se popela na krov, opkolili su ga, tako da nije imao kud. U trenutku su ga zgrabili - kaže izvor i dodaje:

- Migrant je imao povrede glave koje je sam sebi naneo, te je najpre odvezen u Urgentni centar. Pošto su mu lekari sanirali ranu, prebačen je na kliniku za psihijatrijske bolesti.

Očevici nemile scene ispričali su da je situacija bila napeta I dodao da nikome nije jasno zbog čega je migrant izabrao baš kuću Radmila Mihajlovića.

- Verovatno je slučajno odabrao lokaciju - kaže očevidac.

Radmilo Mihajlović je spustio slušalicu na poziv novinara, te nije dao komentar na ovaj događaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading