Dvostruko ubistvo kod Jagodine: Ovo je muškarac pronađen mrtav u porodičnoj kući!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetislav Milenković (69) i njegova nevenčana supruga Snežana Plašintović (54) juče su pronađeni mrtvi u porodičnoj kući u selu Bresje kod Jagodine.

RepublikaFoto: infocentrala.rs
Svetislav Milenković

Na obdukciji tela utvrđeno je da je reč o dvostrukom ubistvu, najverovatnije nožem, a ne o ubistvu i samoubistvu, kako se u prvi mah pretpostavljalo.

Policija radi na identifikaciji ubice i utvrđivanju motiva dvostrukog ubistva.

- Svetislav i Snežana živeli su zajedno oko deset godina. Dobro sam ih poznavao, oko novca nisu imali problema - priča za naš list komšija Milenkovića i dodaje da ne može naslutiti šta je motiv zločina.

Meštani sela Bresje su u šoku zbog ovog zločina i, kako su nam rekli, nije im poznato da li su nevenčani supružnici, eventualno, držali veću svotu novca ili nekih drugih vrednosti kod kuće

Milenković je 2011. godine bio uhapšen u policijskoj akciji "Armagedon" zbog sumnje da je obljubio jednu maloletnicu, a drugu pokušao, ali je oslobođen svih optužbi nakon sedam meseci pritvora, zbog čega je tužio državu.

Hapšen za silovanje, pa oslobođen

- Tog dana povezao sam maloletnu devojku koju sam odranije poznavao. Zaustavila me je i pitala da nju i drugaricu odvezem kući. Kada sam stao na trenutak da porazgovaram sa jednim prijateljem, ona mi je iz torbice ukrala 350 evra i otišla. Ja sam to primetio posle nekoliko sati i otišao u policiju i prijavio krađu. Oni su nju pronašli, a dva dana posle toga policija je došla i mene uhapsila - rekao je on za medije u maju 2015. nakon izlaska iz pritvora.

Milenković se teretio za obljubu nad maloletnicom i navođenje njene drugarice da prisustvuje polnim radnjama. Za oba dela je oslobođen zbog nedostatka dokaza.

Milenković je bio u penziji, a iza sebe je ostavio sina iz prvog braka. Kako saznajemo, Plašintovićeva je radila na rukovodećoj poziciji u kompaniji "Juhor".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading