Užas u Kruševcu! Pronađeno telo žene u fazi raspadanja, niko je nije video 3 godine

Autor: Novosti

Hronika

23.02.2020

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo M.L.(44) iz Kruševca, nađeno je u skoro raspadnutom stanju u njenom stanu u naselju "Vlado Jurić" na periferiji grada, a komšije pričaju da je nisu videli skoro tri godine

Foto: Ilustarcija

Kako saznaju mediji, užasan prizor zatekla je policija kada je ušla u dom nesrećne žene u Lipljanskoj ulici telo je bilo u skoro raspadnutom stanju, a komšije pričaju da je nisu videli skoro tri godine i u ovom trenutku ne može da se pretpostavi koliko je zaista dugo bila ležala mrtva.

Prema nezvaničnim saznanjima medija, nestanak žene, koja je živela veoma povučeno, prijavljen je pre više od godinu i po dana, a telo je nađeno 21. februara, kada su se stanari požalili na neprijatan miris.

Biće sahranjena u ponedeljak u 14 sati. U Višem javnom tužilaštvu potvrđeno je da prvi rezultati obdukcije ukazuju na to da sumnjivih okolnosti oko smrti nema.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading