Zverski zločin u Bačkom Gradištu: Ovako je Nikola (24) ubio majku, pa je zakopao u dvorištu!

Autor: blic.rs

Hronika

21.02.2020

11:12 >> 11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu odredilo je pritvor Nikoli Filipčevu (24) iz Bačkog Gradišta zbog sumnje da je ubio svoju majku Dušicu i zakopao je u dvorištu porodične kuće u ulici Šamu Mihalja broj 31 u tom mestu.

RepublikaFoto: facebook.com/Nikola F.
Nikola Filipčev

Kako prenose mediji, Nikola je Dušicu pesnicama tukao po glavi do smrti!

U zrenjaninskom Višem javnom tužilaštvu kažu da je osnova sumnje proizašla na osnovu operativnog rada Policijske uprave Novi Sad te izvršene ekhumacije leša Dušice Filipčev (54) i preliminarnih rezultata izvršene obdukcije.

- Ekshumacija je izvršena 19. februara u prisustvu dežurnog zamenika javnog tužioca u Zrenjaninu, specijaliste sudske medicine i policijskih službenika. Na osnovu utvrđenih činjenica, a nakon saslušanja osumnjičenog od strane zamenika javnog tužioca, proizilazi da je osumnjičeni neutvrđenog dana maja 2019. godine u Bačkom Gradištu u porodičnoj kući prilikom svađe sa svojom majkom istoj zadao više udaraca pesnicom po glavi usled čega je oštećena preminula. U nameri da prikrije izvršenje ovog krivičnog dela, okrivljeni je telo zakopao u dvorištu kuće, a o događaju nije obavestio nikoga sve do dana otkrivanja – preciziraju u zrenjaninskom Višem javnom tužilaštvu.

Dodaju i da je protiv okrivljenog po predlogu javnog tužioca određen pritvor od strane sudije za prethodni postupak Višeg suda u Zrenjaninu zbog opasnosti od bekstva, okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i iz razloga što su način izvršenja i težina posledice krivičnog dela doveli do uznemirenja javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading