Nije prvi put da se provlači u "crnoj hronici": Ovo je članica "ženske bande" koju je pretukao dečko u Podgorici

Autor: Tanjug

Hronika

19.02.2020

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolija Nina Lačević koju je dečko Petar Pejović (24) pretukao u stanu u Podgorici zbog čega je intervenisala policija, od ranije je poznata srpskoj i crnogorskoj policji, a našla se i na spisku osoba kojima je zabranjen ulaz u Srbiju!

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Nikolija Lačević

Više od pet sati trajala je drama u Podgorici, u zgradi kod Krivog mosta, zbog koje je na poziv komšija morala da reaguje i podgorička policija. Naime, Pejović je pretukao svoju devojku Nikoliju Ninu Lačević, a komšije su, čuvši to, pozvale policiju.

Nakon što su pozvonili, vrata im je otvorila Nikolija sa vidnim povredama. Trenutak kada je devojka izašla ispred stana iskoristio je Pejović i zaključao se unutra, ne puštajući policiju da uđe i sve vreme preteći da kod sebe ima pištolj. Pet sati trajali su pregovori sa njim da otvori, a kada je prestao da se oglašava, na poziv policije stigli su vatrogasci koji su provalili unutra i u stanu zatekli Pejovića bez svesti.

Međutim, ovo nije prvi put da se Nikolija Lačević provlači po starnicama crne hronike.

Ona je od ranije poznata tamošnjoj policiji kao članica takozvane ženske bande koja je jedno vreme vršljala glavnim gradom Crne Gore, a popularnost su stekle nasilničkim ponašanjem.

 

 

U žižu javnosti ženska banda je dospela nakon što je u javnost isplivao snimak na kome se vidi kako grupa devojaka brutalno udara jednu Beograđanku. Žrtvu su najpre automobilom dovezle do zabačene šume, da bi potom nasrnule na nju, uprkos njenim vapajima da je ostave na miru. Zbog toga je osuđena na godinu i dva meseca zatvora.

Krajem prošle godine, Nikolija je vraćena sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" jer je evidentirana na spisku bezbednosno interesantnih osoba kojima je zabranjen ulaz u Srbiju.

Razlog tome verovatno je njeno poznanstvo i bliski odnosi sa pripadnicima kotorskog škaljarskog klana, a na aerodromu je najpre zadržana, a zatim i ispraćena u rodnu Crnu Goru.

Pojedini ovdašnji mediji pisali su da je Nikolija tada krenula u goste kod kontroverznog hrvatskog biznismena, izvesnog "Sukija", inače poznatog građevinskog mogula koji je srpskoj javnosti poznat po vezama sa učesnicima rijaliti programa.

Sa "koleginicom" iz bande, Andrijanom Mišolić, optužena je i za krađu bundi i pet haljina, a prijavila ih je vlasnica butika koja je bavila preprodajom na crno. Kažnjene su sa po 1.200 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading