Rekli da nose samo lični prtljag, a onda je krenula provera: Carinici na Horgošu zaplenili robu vrednu MILION DINARA

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

19.02.2020

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski carinici su sinoć na prelazu Horgoš u saradnji sa policijom sprečili pokušaj krijumčarenja kozmetike, čija je vrednost procenjena na oko milion dinara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Prekršaj je otkriven kada je sinoć oko 23 časa na punkt za kontrolu na ulazu u zemlju stigao automobil "ford modeo" nemačkih registarskih oznaka, kojim su putovala dvojica Albanaca iz Peći, sa kosovskim putnim ispravama, piše "KoSSev".

Na pitanje da li imaju nešto da prijave, 50-godišnji vozač i njegov 35-godišnji saputnik istog prezimena rekli su da sa sobom nose samo lični prtljag, ali su svejedno izdvojeni za detaljan pregled.

 

 

Tom prilikom su u prtljažniku automobila pronađene torbe i kese u kojima je, pored nešto malo prtljaga, otkriveno i više od 2.200 različitih kozmetičkih preparata, navodi se u saopštenju Uprave carine.

Prema cenama na svakom pojedinačnom proizvodu ukupna vrednost dekorativne kozmetike i preparata za negu kože i kose procenjena ja na oko milion dinara.

Dalju nadležnost u ovom slučaju su preuzeli policija i tužilaštvo, kojima su predate zaplenjena roba, automobil i putnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading