Zamahnuo je satarom i pružio kesu da mu dam novac! Dramatična ispovest radnice trafike u Kikindi: Utrnula sam od straha

Autor: alo.rs, Republika

Hronika

17.02.2020

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razbojnik je 12. februara, u 20 časova i 10 minuta, maskiran sa fantomkom na glavi ušao u trafiku i prodavnicu „Impel" u kikindskom Mikronaselju i uz pretnju satarom, bez reči, otuđio popodnevni pazar od trgovkinje.

Foto: Ilustracija

Prema rečima prodavačice koja se tom prilikom zadesila na radnom mestu, sve se odigralo veoma brzo, nalik sceni iz filmova. Još uvek pod stresom, prepričava nemili događaj koji će pamtiti do kraja života.

- Sve se dogodilo u 20.10 časova. Taman sam spakovala dnevnu štampu i prebrojala i uvezala novac iz kase u manjim apoenima, od 10, 20 i 50 dinara. Obično čujem vrata kada neko uđe, ali ovoga puta to se nije desilo - mpriseća se vidno potresena trgovkinja kioska u čijem sklopu je i prodavnica.

- U jednom momentu, razbojnik se pojavio pored mene. Videla sam mu samo oči. Imao je crnu fantomku na glavi ili nešto tome slično, verujte da sam pretrnula od straha. Nečujno se stvorio unutra, a kao u inat, nikoga od mušterija nije bilo u prodavnici tog trentka. Najpre je zamahnuo satarom, a potom ju je malo spustio i držao je pored mene. Imao je u ruci plavu kesicu i glavom i rukama mi pokazao da stavljam novac iz kase u nju. Prestravila sam se, utrnula od straha. Novac sam mu od šoka dala u ruku, sve što je u tom momentu bilo od pazara, oko 57.000 dinara - u dahu priča trgovkinja i dodaje da se nemili događaj završio veoma brzo.

 

 

- Čim je izašao, pritisnula sam panik taster. Policija je brzo reagovala i u roku od dva minuta stigla do kioska, ali već je bilo kasno, razbojnik je pobegao. Međutim, ubrzo je uhapšen - kaže za Alo.rs prodavačica koja je zbog preživljenog stresa sada na bolovanju.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu.

- Psihijatar mi je odredio dve nedelje bolovanja. Sreća je da se sve dobro završilo, ali verujete mi da sam bila u nekoj vrsti zaleđenog šoka. Još uvek ne mogu da verujem šta mi se desilo. Doživela sam ono što sam do sada gledala samo na filmovima - kaže ona.

Inače, ovo nije prvi put da se "Impelov" kiosk i prodavnica u Mikronaselju nađe na meti lopova i razbojnika. U poslednjih deset godina opljačkana je ukupno tri puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading