STRAVIČAN UDES U ZEMUNU, POTRESNA IGRA SUDBINE: Dragomir učio Bojana da vozi, pa neleteo na njegov autobus

Autor: Tanjug

Hronika

14.02.2020

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za volanom autobusa na liniji 45, koji je juče ujutru u Zemunu usled sudara sa automobilom naleteo na autobus kojim je upravljao nastradali vozač Bojan Perać (31), bio je Bojanov instruktor Dragomir Ž. (52) koji ga je praktično učio da vozi. Njih dvojica su u prethodnoj firmi radili zajedno.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Bojan Perić

Nesreća se dogodila na uglu Tršćanske ulice i Cara Dušana u Zemunu u ranim jutarnjim časovima, kada je automobil marke "pežo" kojim je upravljao Adam R. (21) najpre udario u "četrdesetpeticu". Od siline udarca, autobus je naleteo na "petnaesticu" kojom je upravljao Perać.

Perać je zadobio toliko teške povrede da je izdahnuo na licu mesta, dok su drugi vozač autobusa Dragomir Ž. (52), jedna putnica i Adam R. (21), vozač "pežoa", povređeni. Adam je ubrzo nakon lekarskog pregleda priveden i kod njega je pronađena kesica marihuane. Takođe je utvrđeno da je sa probnom vozačkom dozvolom vozio u nedozvoljeno vreme.

Stravična nesreća potresla je juče celu Srbiju, posebno ako se uzmu u obzir mlade godine vozača Peraća, a ono što je ovu tragediju učinilo još jezivijom jeste to da je vozač autobusa na liniji 45, koji je naleteo na Peraćovo vozilo, upravljao njegov instruktor, navele su Novosti.

 

 

Njih dvojica se poznaju još iz dana kada je Perać radio kod privatnog prevoznika, naveo je ovaj list.

Inače, Bojan Perać radio je kao vozač u GSP "Beograd" tek dve godine, a samo nekoliko minuta pre nesreće krenuo je iz garaže u Zemunu, bez putnika. Završio je Hemijsko-prehrambenu tehnološku srednju školu u Beogradu, za pekara.

U Zemunu je živeo sa bratom i majkom kojoj je nakon što su joj saopštili tragičnu vest pozlilo. Bojanov otac radi u Nemačkoj ali je čim je čuo vest da mu je dete nastradalo krenuo put Srbije.

Adamu R. je određeno zadržavanje i on će, uz krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da je izavršio krivično delo teško delo pritiv bezbednosti javnog saobraćaja, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading