Dolijao razbojnik: Satarom pretio radnici trafike, pa joj ispraznio kasu

Autor: Blic, Republika

Hronika

14.02.2020

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kikindska policija uhapsila je S. P. (19) zbog postojanja osnova sumnje da je u sredu, 12. februara, radnici u jednoj trafici zapretio satarom i tako otuđio novac iz kase.

Foto: Ilustracija

Osumnjičeni mladić tereti se za krivično delo razbojništvo i zbog toga mu je određeno zadržavanje do 48 sati. Kako je saopštila PU Kikinda, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu, pišu "Novosti".

Policija u ovom gradu uhapsila je i dvojicu pljačkaša koji su tokom prošle i ove godine provalili u više vikendica na teritoriji Kikinde, iz njih odneli razni alat.

Kako je saopštila PU Kikinda, zbog sumnje da su počinili pet krivičnih dela teška krađa i jednu tešku krađu u pokušaju, uhapšeni su D. S. (35) i T. M. (26). I njima je određeno zadržavanje u policiji do 48 sati, a nakon isteka tog roka će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading