Podignuta optužnica protiv Pernića i njegove ljubavnice! Preti im najduža moguća kazna zatvora

Autor: Novosti

Hronika

14.02.2020

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema saznanjima medija, Više javno tužilaštvo u Negotinu podiiglo je danas optužnicu protiv Davora Pernića (35), iz sela Jabukovac, i Maje B. (25), iz susednog Dupljana, zbog monstruoznog ubistva Raje Kazimirovića (72), njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić (76) i sestričine Dragane Jozeljić (53), na salašu u mestu Velja Vratna, 7. avgusta prošle godine.

RepublikaFoto: instagram.com/Maja Bađikić/Privatna arhiva
Maja B. i Davor Pernić

Perniću, koji je priznao zločin, na teret se stavlja krivično delo teškog ubistva, a protiv Maje B. saučesništvo u zločinu, jer je, u nastavku istrage, opušak cigarete, sa njenim DNK, pronađen na mestu zločina.

Ako se oglase krivim, njima preti kazna i do 40 godina zatvora, zbog svireposti prilikom izvršenja monstruoznog zločina na salašu Kazimirovića!

Pernić je odmah priznao zločin, ali je kasnije promenio iskaz i ustvrdio da je sve organizovala Maja B. jer su, navodno, Kazimirovići imali para. Tvrdio je da ima i dokaze za to u svom mobilnom telefonu.

Međutim, posle preslušavanja snimaka razgovora, koje su mobilnim telefonom, ali i putem aplikacija sa društvenih mreža, vođeni između Maje i Davora, ova žena je puštena da se brani sa slobode, jer tu nisu pronađeni čvrsti dokazi, koji bi nju povezali sa zločinom.

Petak, 14. februar, maltene je poslednji datum za podizanje optužnice protiv Pernića. Jer, već tri dana kasnije, ističe šest meseci otkako se Davor nalazi u istražnom zatvoru.

Ako se, dakle, do tog datuma ne bi podigla optužnica, po zakonu, on bi morao da bude pušten da se brani sa slobode!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading