RAT DO ISTREBLJENJA: Ubijeni Šćepan Roganović se našao na nišanu zbog KRVNE OSVETE!

Autor:

Hronika

14.02.2020

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šćepan Roganović (36) likvidiran je juče ujutru oko 9sati i 10 minuta u rodnom Herceg Novom, u blizini Kanli kule, kada je zasad nepoznati napadač ispalio u njega pet metaka. Sumnja se da je u pitanju rat crnogorskih klanova koji već godinama bukti u regionu.

RepublikaFoto: youtube.com/Vijesti Online
Uviđaj u Herceg Novom

U tom ratu je pre godinu dana u Beču ubijen i jedan od vođa "kavčana" i Šćepanov brat od strica Vladimir Roganović.

- Iza likvidacije, po svemu sudeći, stoji "škaljarski klan". Ubijeni Šćepan nije bio istaknuti član "kavčana", ali njegov brat Duško i brat od strica Vladimir jesu, tako da je to bio dovoljan razlog suparničkoj ekipi da ga uzme na nišan. U pitanju je krvna osveta - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

Burna 2020.

  • 17. januara na Bežanijskoj kosi ubijen Kotoranin Marko Vuković (41), kum vođe "kavčana" Radoja Zvicera
  • 18. januara u Atini likvidirane vođe "škaljaraca" Igor Dedović i Stevan Stamatović
  • 28. januara Igor Krstović, blizak "škaljarcima", izrešetan nadomak Porodice, ali je napad čudom preživeo
  • 7. februara u beogradskom hotelu "Kraun plaza" trojica Crnogoraca i jedan Banjalučanin bliski "škaljarskom klanu" uhapšeni zbog pištolja
  • 8. februara Srbija je Crnoj Gori izručila Jovana Vukotića, jednog od vođa "škaljaraca"

Šćepan Roganović hapšen je oktobra 2017. sa još dvojicom ljudi zbog sumnje da su se bavili zelenašenjem. Oni su bili osumnjičeni da su pozajmili novac 21 osobi uz velike kamate i da su na taj način zaradili oko pola miliona evra. On je četvrti član porodice Roganović koji je napadnut, a treći koji je ubijen.

RepublikaFoto: facebook.com/ Vladimir Roganovic
Vladimir Roganović

Pre njega likvidiran mu je brat od strica Vladimir, kojem je ubica 21. decembra 2018. godine ispalio hitac u potiljak dok je izlazio iz jednog restorana u centru Beča. Rođeni brat Duško pravim čudom je preživeo napad 25. aprila 2017. godine kada je eksplodirala bomba podmetnuta pod njegov automobil. U tom napadu, međutim, Duško je ostao bez obe noge. Duško je još bio u bolnici, kada je 27. jula 2017. ubijen njegov i Šćepanov otac Niko Roganović (68). Napadači su ga iz auta u pokretu izrešetali na kućnom pragu u kotorskom naselju Dubrava.

Opsadno stanje u Nemačkoj zbog "škaljarca"

Igor Krstović (35), koji je teško ranjen nadomak Podgorice 28. januara ove godine, prebačen je na lečenje u nemački grad Hanover. To je izazvalo pravu uzbunu jer zgradu bolnice u kojoj je smešten Krstović, iz straha od mogućeg napada, čuva veliki broj teško naoružanih nemačkih specijalaca.

- Mafijaški bos iz Crne Gore prebačen je na lečenje u bolnicu u Hanoveru, gde treba da bude operisan - prenose lokalni mediji uz napomenu da Krstovićeva porodica sama plaća troškove lečenja, ali i obezbeđenja.

Krstović je teško ranjen kada su napadači na njegov auto ispalili 27 metaka iz automatskog oružja, od kojih je njega pogodilo sedam. Njega je policija označila kao istaknutog člana "zagoričkog klana", koji je saveznik "škaljarcima" u ratu sa "kavčanima".

- Ovom likvidacijom "škaljarci", čija su dva istaknuta člana nedavno likvidirana u Atini, stavljaju do znanja da su, uprkos gubicima, još u stanju da uzvrate udarac - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading